Гра


2: 2

Удари по воротах:

15
:
11

Удари у рамку воріт:

8
:
7

Сейви:

5
:
6

Фоли:

4
:
5

Попко Максим/Леончук Олександр/Матвіюк Роман




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Саме цей матч став завершальним у недільному циклі волинського футзалу, більше того – звітний поєдинок завершував регулярні баталії в "вишці". Отож пізнього недільного вечора на паркеті  ОДЮСШ зійшлися новоспечений чемпіон регулярної першості – «Вуд Еко Буд» – та гравці ФК «Пірванче». Для команди з Олики зустріч носила лише іміджевий характер, як тренування з підвищеною відповідальністю та підготовка до матчів на виліт серед вісімки кращих команд. Для колективу з Горохівщини, навпаки, завершальний матч ставав чи не найголовнішим у сезоні, причому підопічних Ярослава Костюка влаштовувала лише перемога, так як без трьох залікових балів у своїй  "копілці" вони залишались позаду омріяної "вісімки".

 

Розкуто, впевнено та з піднесеним настроєм грали чемпіони, їм краще давалася комбінаційна гра. «Динамівці» старалися з усіх сил, нав'язували боротьбу на кожному клаптику поля, але в їх діях відчувалася деяка нервозність, тому до явних гольових моментів їх атаки не доходили. Найгостріший ігровий епізод в першому таймі створили "бірюзові", але один з найактивніших гравців у їх складі Олександр Зингель буквально з метра не влучив у рамку, замикаючи дальню стійку. В кінці тайму в одному з динамічних епізодів зазнав ушкодження молодий воротар оличан Андрій Гичка, тому його замінив досвідчений Станіслав Супрун. Без забитих голів команди пішли перепочити і з новими силами кинулись в бій.

 

Старт другого тайму розпочався з потужних атак команди «Пірванче», гравці якої раз за разом загрожували воротам «екологічних будівельників». Так як в безпосередній близькості біля воріт суперника в «динамівців» мало що виходило, вони змінили тактику і почали виводити своїх гравців на підготовлені удари з середньої та далекої відстані. За кілька хвилин стійка врятувала гостей після потужного удару з лівої від Тараса Папка, згодом Супрун виручив свою команду після небезпечного удару Романа Скулинця, та все ж таки голкіпер змушений був капітулювати на 21-й хвилині поєдинку після влучного пострілу Артура Яручика – 1:0. В цей момент, напевно, защиміло в серцях гравців і вболівальників млинівського  "Атлетіка", адже саме вони опинялись за бортом "абсолютних" боїв у разі перемоги "Пірванче". Та радість горохівчан була недовгою, так як за дві хвилини неузгоджені дії захисників та Олега Ворона дозволили Андрію Шокалу забити в порожні ворота – 1:1. За кілька хвилин Олександр Зингель потужним ударом "з носка" влучив в дальній кут і вивів вперед команду з Олики – 1:2. «Динамівці» взяли тайм-аут і кинулися на завершальний штурм з п’ятим польовим. За якусь хвилину Артур Яручик вдруге пробив Супруна, оформив "дубль" і зрівняв рахунок – 2:2!

 

Лише фінальна сирена зупинила відчайдушні атаки футзалістів "Пірванче", яким забракло часу, щоб вирвати таку жадану перемогу. Ну а гравці «Вуд Еко Буду» таки серйозно поставилися до останнього матчу, чим «віддячили» гравцям «Торпедо», за яких день тому гаряче вболівали у матчі проти конкурентів з «БусМаркета», а також вивели на себе у плей-офф свого найкращого голеадора Тимофія Денисюка, який тепер виступає за млинівський «Атлетік».

 

Найкращий гравець матчу: Яручик Артур (ФК Пірванче)