Гра


2: 1

Удари по воротах:

13
:
11

Удари у рамку воріт:

6
:
6

Сейви:

5
:
4

Фоли:

6
:
5

Попко Максим/Матвіюк Роман/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Це був передостанній поєдинок розіграшу "регулярки" в Вищій Лізі. Обидва колективи досить гарну гру демонстрували в нинішньому сезоні і зарекомендували себе, як самобутні добротні команди, але в очному поєдинку вони вирішували лише хто фінішує четвертим, а хто п'ятим? Трійка призерів на момент початку цього протистояння вже була недосяжною. Ще одна цікава деталь в цій дуелі крилась в тому, що в першому раунді плей-офф за абсолютне чемпіонство, тобто в чвертьфінальному поєдинку команди, які посіли в регулярній першості 4-5 місця, зустрічаються між собою. Тому звітний матч мав ще й статус генеральної репетиції перед поєдинками на виліт.

 

Матч видався напрочуд цікавим та інтригуючим до самої фінальної сирени. Команди добре знають одна одну, кожна дотримувалась чіткого виконання тренерських стратегій і тактик на гру. В дебюті команди по черзі обмінялись красивими голами. Спочатку «агроматівець» Святослав Трофимчук шикарним фінтом розвернувся, дезорієнтувавши відразу двох захисників "Акценту" та пробив повз їх голкіпера Василя Фібіча. Проте за якусь неповну хвилину часу результативно відповіли молоді  "акцентівці" – спритний Владислав Кальчук вміло прикрив м'яч корпусом, хитнув захисника та воротаря "Агромату" і відпасував на самотнього Назара Серського, який забивав у фактично порожні ворота – 1:1. Цікава, рівна боротьба з обопільними можливостями точилась до самої перерви, але забитих голів в першій п’ятнадцятихвилинці більше не було.

 

Аналогічна боротьба продовжилась і після перерви, але згодом підопічні Олександра Антонюка трішки схилили атакувальну перевагу на свою сторону. "Алкомаркетівці" гостріше грали в завершальних фазах своїх атак. Кілька разів бурхливими оплесками вболівальники вітали ефектні сейви в виконанні Валентина Рижука, який надійно прикрив "рамку" салатових. Гравці  "Агромату" вміло оборонялись, а в атаці відповідали гостротою здебільшого при стандартах. Саме після фолу на 25-й хвилині Максим Бондаренко потужним ударом зі штрафного, не без допомоги рикошету, вивів вперед свою команду – 2:1. Часу по футзальних мірках до завершення гри залишалось дуже багато, понад п’ять хвилин. Але, як не намагались «червоно-чорні» змінити рахунок на табло, зробити їм це не вдалося – тим принциповішим і цікавішим буде незабаром протистояння суперників в матчах плей-офф!

 

Найкращий гравець матчу: Бондаренко Максим (Агромат)