Гра


5: 3

Удари по воротах:

26
:
22

Удари у рамку воріт:

11
:
6

Сейви:

4
:
5

Фоли:

7
:
10

Матвіюк Роман/Літвінчук Леонід/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Обидві команди перед очним поєдинком вже виконали своє локальне завдання щодо потрапляння до "вісімки" кращих Першої ліги, щоб мати змогу позмагатись за  "абсолюта". Натомість, жодних шансів на потрапляння до трійки призерів у опонентів вже не було, а тому особливої передігрової напруги також не було. Команди грали розкуто, не боячись припуститись помилок у своїх технічних та тактичних діях.

 

Саме цим пояснюється такий результативний старт, коли за неповні 5 хвилин гри обидві команди двічі проводили свої результативні атаки. В команді з обласного центру "дублем" відзначився Роман Фібіч, а в рожищенців по голу записали в свій актив Владислав Мельничук та ветеран Андрій Сасовський – 2:2. Надалі гольова феєрія трішки стихла, але було досить багато контактної боротьби та фолів, і наприкінці першого тайму обидві команди сиділи на п’яти фолах. Тут вже більше пощастило топільчанам: саме «блакитним» випала нагода спробувати реалізувати  дабл-пенальті, але Олександр Кунаков у рамці впевнено переграв нападника господарів Андрія Бльоха.

 

З нічийних 2:2 розпочався другий тайм, але якимись розконцентрованими вийшли після перерви «авангардівці», і вже за дві з половиною хвилини Петро Семенчук двічі пробив воротаря "Неріса", оформивши свій "дубль" в цьому матчі – 4:2. Особливо хотілося б виділити другий м'яч сьомого номера «блакитних», коли Василь Деркач накотив йому під удар з ауту, а удар цей вийшов блискавичним, і м'яч затріпотів у дальній "дев'ятці"! Перевага в два м'ячі у топільчан тривала цілих десять хвилин, але за 2:42 до фінальної сирени Дмитро Дігалевич забив третій м'яч у ворота Олега Волошина і дав надію на порятунок у цій грі своїм партнерам. «Авангардівці» пішли в атаку з п’ятим польовим гравцем, але всюдисущий Василь Деркач підловив їх на помилці і ефектним "парашутом" зі свого карного майданчика встановив кінцеві 5:3 на користь «Топільно».

 

Найкращий гравець матчу: Деркач Василь (Топільно)