Гра


4: 6

Удари по воротах:

19
:
12

Удари у рамку воріт:

12
:
11

Сейви:

0
:
3

Фоли:

5
:
9

Бродовський Руслан/Дмитрук Богдан/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Журибіда Віктор




Про гру:

 

          Майже на полюсах у турнірній таблиці знаходились друголігові клуби перед восьмим туром. Дев’яте місце з шістьма очками було у номінальних господарів – перше з вісімнадцятьма у гостей. Тож фаворитом у даній грі усі вважали АСК «Забороль».

 

Проте активно у відборі розпочав гру «Респект-2», і завдяки цьому їм вдалось перевести атакуючі дії на половину суперника. Та гості в обороні грали досить впевнено, а до організації власних атак не поспішали. З часом пристосувавшись до манери гри один одного, футзалісти обох команд намагались розіграти свої комбінації до вірного. А прицільні удари по воротах наносили все частіше. За такого перебігу подій явно проглядалась надійна гра воротарів, де здебільшого в роботі був кіпер «біло-блакитних». Розігравши комбінацію в один дотик після обрізки захисту «Респекта-2», на 7-й хвилині Андрій Старушевський, отримавши передачу від Вадима Симоновича, вивів «Забороль» вперед – 0:1. Пропустивши, «Респект-2» одразу грав з п’ятьма польовими. Проте через дві хвилини Юрій Васильчук закріпив успіх «Забороля» до двох м’ячів – 0:2. Тайм-аутом скористався «Респект-2» на 11-й хвилині. Схоже, це дало свої плоди, і на 12-й хвилині завдяки голу Андрія Тучкевича рахунок було скорочено – 1:2. Під завісу тайму господарі могли навіть зрівняти рахунок, та це зробити не дозволила надійна гра воротаря суперників.

 

Лише 37 секунд минуло з початку другого тайму, а на табло уже «горіли» 1:3 – забив Вадим Симонович. Це, мабуть, трішки приголомшило «біло-блакитних», і на 17-й хвилині Олег Войтюк збільшив відрив у рахунку до трьох пунктів – 1:4. Пропустивши два голи поспіль на початку другого тайму, «Респект-2» мчав в атаку, але за наступних дві хвилини господарі спромоглись лише на кутовий. Довівши рахунок до 1:5 на 20-й хвилині, футзалісти з «Забороля» свідомо зменшили оберти і грали практично від оборони. Саме цим скористалися господарі і завдяки двом голам Олега Безуха та голу Павла Панченка скоротили рахунок до мінімуму – 4:5! Гості почали нервувати, а заодно і фолити. Тож кінцівка гри виявилася досить драматичною. Два дабл-пенальті не реалізував «Респект-2» у виконанні Юрія Корнієнка та Олега Безуха. Не скористалися «Поважні» і вилученням за друге попередження Вадима Симоновича наприкінці 28-ї хвилини. Проте за 14 секунд до завершення гри Сергій Березюк встановив остаточний результат матчу 4:6 на користь АСК «Забороль». Тепер лідерам Другої ліги вистачить зіграти й унічию в останньому турі для перемоги в регулярній першості, а от «Респект-2» випав з «вісімки» та ризикує не потрапити до стикових матчів цього сезону…

 

Найкращий гравець матчу: Володимир Костюк (АСК Забороль)