Гра


2: 8

Удари по воротах:

14
:
22

Удари у рамку воріт:

8
:
12

Сейви:

2
:
3

Фоли:

2
:
7

Дмитрук Богдан/Максимов Дмитро/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Журибіда Віктор




Про гру:

 

          Сусідами по турнірній таблиці серед клубів Четвертої ліги підійшли до початку гри у восьмому турі ФК «Воротнів» та «Колос-2»: четверте місце було у номінальних господарів і тринадцять очок, на п’ятому з дванадцятьма – гості.

 

          Досить активно розпочав гру «Колос-2». На 2-й хвилині в їх активі уже був гол від Володимира Ренькаса та два фоли в пасиві. І надалі гості намагалися грати у жорсткий та швидкий футзал. Натомість, суперник схилявся до гри комбінаційної та спокійної. Проте бажання та жага до перемоги проглядалась саме за ківерчанами. І як годиться капітану, на 6-й хвилині Юрій Ващук рахунок подвоїв – 0:2. Ще один раз на тій же хвилині міг відзначитись його партнер, але, вийшовши віч-на-віч з воротарем, обвідним ударом йому забити не вдалося, і «кулястий» полетів повз ворота. Для збиття темпу гри «Воротнів» на 8-й хвилині скористався тайм-аутом. Ударами повз рамку суперники обмінялись на 10-й хвилині. Більш молоді та технічні футзалісти з Підгайцівської ТГ не витримували силової боротьби і часто грали просто на відбій. Ледь не приніс успіху воротнівчанам кутовий на 12-й хвилині, та нападник передачею партнера не скористався. Результативною стала остання хвилина тайму. За 43 секунди до його завершення Олександр Покалюк зрізав м’яч у власні ворота, а ще через півхвилини Денис Левчук встановив остаточний рахунок тайму 1:3 на користь ківерчан.

 

          Максимальні швидкості, наскільки дозволяли фізичні кондиції, включили команди на початку другого тайму. До гарматних ударів по воротах почергово долучались футзалісти обох клубів. На 18-й хвилині ударом під поперечину вдруге відзначився Денис Левчук. На 20-й хвилині стався «дубль» уже у виконанні Олександра Панасюка, і «Колос-2» повів з рахунком 1:6. Не знизили обертів ветерани «Колоса» і після цих забитих голів. Тож залишалось лише здогадуватись, скільки ще залетить у ворота воротнівчан. А кінцівка гри показала, що відзначитись змогли ще обидві команди. За «Колос-2» на 22-й та 23-й хвилинах ще забивали Олександр Панасюк та Денис Левчук. Гол престижу за дві хвилини до завершення гри на рахунку В’ячеслава Дороша. «Колос-2» переміг з рахунком 2:8 і помінявся місцями з суперником у турнірній таблиці.

         

Найкращий гравець матчу: Олександр Панасюк (Колос-2)