Гра


5: 4

Удари по воротах:

21
:
15

Удари у рамку воріт:

10
:
6

Сейви:

2
:
6

Фоли:

5
:
5

Хомич Анатолій/Гоза Руслан/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Журибіда Віктор




Про гру:

 

          Після семи ігор серед клубів П’ятої ліги номінальні господарі з «Олам-Кесеф-2» посідали шосте місце з дев’ятьма очками, а гості з п’ятьма очками знаходилися на три позиції нижче.

 

Форсувати події з перших хвилин команди не намагались. Але і комбінаційні дії не виходили. Більше двох-трьох передач «кулястий» не затримувався у жодного з суперників. Та і гостроти в атаках глядачі не спостерігали. Навіть перехоплюючи м’яч поблизу карного суперника, футзалісти обох команд у завершальній стадії були неточними як з послідуючими передачами, так і з ударами по воротах. Вперше серйозно у гру вступив воротар господарів на 4-й хвилині. Через хвилину уже атака «червоно-білих» завершилась подачею кутового. Двічі на 6-й хвилині по воротах господарів пробивав Вадим Ткачук – з першим пострілом воротар справився, а другий вивів футзалістів з Олики вперед – 0:1. Ледь не пропустив «Олам-Кесеф-2» на 9-й хвилині, та нападник з Олики не встиг замкнути стійку. Кінцівка тайму завершувалася обопільними атаками суперників. Ближче до успіху були господарі, проте двічі виручив воротар суперників, і рахунок на кінець першого тайму не змінився – 0:1 на користь «ВудЕкоБуд-2».

 

          Досить результативно розпочався другий тайм. 30 секунд знадобилось Олиці для другого голу – відзначився Тарас Козак. Ще 30 секунд після пропущеного м’яча знадобилось футзалістам з Острожця, аби зрівняти рахунок. У проміжок десяти секунд забивали Андрій Гузоватий та Юрій Розсадюк, і на табло уже «горіли» 2:2! Загалом другий тайм розпочався більш напружено, а силової боротьби побільшало. Обмінялись голами суперники на 17-й та 18-й хвилинах – голи відповідно забивали Богдан Прокопець та Андрій Гузоватий. Загалом другий тайм став не лише гольовим, але і більш видовищним. Безкомпромісна боротьба додала чимало інтриги та цікавих моментів. На 20-й хвилині «хет-трик» у виконанні Андрія Гузоватого, і попереду уже був «Олам-Кесеф-2». Паритет на табло у вигляді двох «четвірок» на 23-й хвилині встановив Богдан Ярмолюк. Здавалось, за такої гри нічийний рахунок був би закономірний. Проте незгідний з цим був нападник господарів Андрій Гузоватий, і за 31 секунду до завершення гри автор трьох голів домігся «покера», чим зміцнив своє лідерство у гонці бомбардирів П’ятої ліги (12 голів!) і встановив остаточний рахунок, а з ним і вольову перемогу 5:4 на користь «Олам-Кесефа-2», який продовжить боротьбу за медалі дивізіону.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Гузоватий (Olam-Kesef-2)