Гра


2: 0

Удари по воротах:

23
:
16

Удари у рамку воріт:

12
:
7

Сейви:

7
:
15

Фоли:

2
:
3

Хомич Анатолій/Мищук Анатолій/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Журибіда Віктор




Про гру:

 

          «Володимирівка-Ветеран-2» після шести ігор була претендентом на одну з медалей П’ятої ліги, а «Мотор» з одним очком посідав останнє місце та в разі чергової поразки залишав примарні шанси залишити дно турнірки.

 

Перша комбінація від «Володимирівки» завершилась ударом головою Сергія Чемериса вище воріт уже на 10-й секунді гри. «Мотор» свою першу атаку організував лише на 3-й хвилині, а удар по центру воріт для кіпера господарів був нескладним. Загалом перших п’ять хвилин обидва воротарі у гру вступали практично лише для вводу м’яча від воріт. Навіть незначна територіальна перевага «Володимирівки» реальної загрози для суперника не завдавала. На 7-й хвилині після удару Олександра Щаля з нижнього кута м’яч потягнув Віктор Марковець. На ударну позицію Леонід Чабан на 8-й хвилині вивів Валентина Дячука – останній шанс відкрити рахунок не використав. Під завершення тайму атаки господарів ставали гострішими. Тож на 10-й хвилині для перепочинку «Мотор» скористався правом тайм-ауту. Гострою атака «Мотора» була на 12-й хвилині: ввівши м’яч з власного карного через весь майданчик, «кулястий» опинився у нападника, після скидки якого в останню мить захисник відбив його на кутовий. Це був останній і один з небагатьох гострих моментів для взяття воріт у першому таймі. Тож на перерву команди пішли за нульової нічиєї.

 

          Територіальна перевага за «Володимирівкою» проглядалася і з самого початку другого тайму. «Мотор», в свою чергу, продовжував надійно оборонятися. Та для втілення своєї переваги у гольову господарі намагалися перевести темп гри у більш швидке русло. Проте гості встигали і за такими атаками і навіть подекуди контратакували. І все ж клас футзалістів з «Володимирівки» на 22-й хвилині змусив капітулювати кіпера «Мотора». Зовсім необов’язковий гол у власні ворота наприкінці зустрічі зрізав Дмитро Кушко – 1:0. Мабуть, це неабияк засмутило його команду, адже ще через дві хвилини гості пропустили вдруге – біля карного майданчика Валентин Дячук нав’язав захисникам силову боротьбу та, відібравши «кулястого», забив вдруге. Дещо скоротити рахунок нападники «Мотора» могли на 25-й хвилині, проте удар прийшовся у стійку. Тож перемога ФК «Володимирівка-Ветеран-2» з рахунком 2:0 покращила для команди шанси у боротьбі за медалі. «Мотор» твердо закріпився на останній позиції перед трьома завершальними турами чемпіонату.

   

Найкращий гравець матчу: Ігор Мосурець (Володимирівка Ветеран-2)