Гра


1: 6

Удари по воротах:

20
:
27

Удари у рамку воріт:

8
:
13

Сейви:

7
:
7

Фоли:

2
:
3

Про гру:

 

          Лідери Третьої ліги з «ЛОКІ» екзаменували у звітному турі передостанню команду дивізіону – «Теремно Хліб-2», яка мала в активі лише дві перемоги у попередніх поєдинках.

 

Досить повільно розпочали гру суперники, немов придивляючись один до одного: неквапливі розіграші на власній половині майданчика завершувались дальніми передачами з ударами повз ворота. Лише на 5-й хвилині завершилась ударом в стійку атака від номінальних гостей, коли першим на добиванні встиг Дмитро Медунецький, а його удар уже заблокував захисник. Проте якість атак «Локі» з часом покращилася, і на 6-й хвилині Олександр Шитов рахунок відкрив – 0:1. На ударну позицію на 7-й хвилині Дмитро Піддубний вивів Дмитра Медунецького – останній схибив, пробивши повз ворота. Та на 8-й хвилині він виправив ситуацію попереднього моменту і рахунок подвоїв – 0:2. Ледь не пропустив «Локі» на 11-й хвилині після надто недбалої гри в захисті, але суперник подарунком не скористався. Більше того, за хвилину швидка атака гостей завершилась голом Сергія Шостака – 0:3. «Локі» на досягнутому у першому таймі не зупинились, і за вісім секунд до його завершення Сергій Шостак оформив «дубль», і на перерву команди пішли за рахунку 0:4 на користь гостей.

 

          На першій хилині другого тайму суперники знов розгойдувались. На 15-й хвилині вихід двох гравців «Локі» проти воротаря завершився лише кутовим. Не соромились гості уже з початку тайму часто грати з п’ятьма польовими гравцями, до яких раз по раз підключався Дмитро Притулюк. Чотири хвилини знадобилось у другій половині, аби гості знову забили – гол на рахунку Тараса Осадовського. Гострими атаками команди обмінялись на 18-й хвилині, проте рахунок залишився незмінним. Ще через хвилину гості уже пропустили – за «хлібопекарів» відзначився Володимир Маляр. На 21-й хвилині господарі для перепочинку скористались тайм-аутом. Після поновлення гри відразу атакували. Та Дмитро Притулюк цю атаку перервав і розпочав контрвипад для «Локі». Його рейд завершився перехопленням м’яча господарями, які, в свою чергу, зробили свій контрвипад. Під м’яч кинулась ледь не вся команда гостей, та удару по воротах їм уникнути не вдалось. І лише Володимир Журибіда, який опинився на лінії воріт, в останню мить вибив м’яч в аут. Кінцівка гри запам’яталась обопільними атаками та голом Романа Голяна за 6 секунд до її завершення. Перемога «Локі» з рахунком 1:6 залишила клуб на вершині турнірної таблиці.   

 

Найкращий гравець матчу: Тарас Осадовський (ЛОКІ)