Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Журибіда Віктор




Про гру:

 

          По шість ігор зіграли обидва клуби перед звітним туром. Господарі  з «Бубнова» перед стартовим свистком знаходилися на четвертому місці в турнірці П’ятої ліги, а гості з «Фортуни» з сімома очками були восьмими.

 

На першій хвилині гри між опонентами точилася боротьба за середину майданчика, а вже на 2-й перший кутовий заробив «Марксон». Згодом секунд на сорок гра затрималась на половині ФК «Фортуна». Та на початку 3-ї хвилини перша ж атака за гостями завершилась взяттям воріт – відзначився Ярослав Шморгун – 0:1. Надалі «Бубнів» організував декілька затяжних атак – гості небезпечно контратакували. З середини тайму гра вирівнялась. Контроль над м’ячем суперники розділили порівну. Та намагаючись зберегти переможний рахунок у першому таймі, гості більше уваги приділяли захисту. Такий тактичний хід навіть був виправданий, адже на 11-й хвилині Михайло Стаднійчук рахунок подвоїв. Могли футзалісти «Фортуни» відзначитись і втретє ще у першому таймі, та зароблений стандарт за 45 секунд до його завершення був виконаний невдало, і на перерву команди пішли за рахунку 0:2 на користь гостей.

 

          Другий тайм розпочався атакою господарів та двома кутовими поспіль у їх активі. 17-та хвилина запам’яталась затяжною атакою «Марксона» та миттєвим контрвипадом від «Фортуни», який завершився ударом у стійку від Ярослава Шморгуна. Слід зазначити, що атаки гостей на початку другої половини проходили хоч і рідко, та удари були досить влучними. І лише завдяки хорошій грі воротаря «Марксона» рахунок не змінювався аж до 21-ї хвилини. Саме тоді за гостей відзначився Валерій Демидюк, і на табло уже «горіли» 0:3. На 22-й хвилині відбулось дві події. Спочатку воротар «Фортуни» врятував команду від неминучого голу, а згодом 6-метровий удар відбити йому не вдалось, і «Марксон» скоротив розрив до двох м’ячів – відзначився Віктор Ситник. Невідпорно пробивав ще через хвилину прямо по центру воріт метрів з восьми Тарас Панасюк, і рахунок став 2:3! Дубль Віктора Ситника на 24-й хвилині взагалі звів нанівець перевагу гостей – 3:3! До завершення гри залишалось 23 секунди і жага до перемоги з боку гостей все ж була винагороджена шестиметровим, який заробив Ярослав Шморгун і сам же його реалізував, звісивши шальки терезів знову на користь «Фортуни» , що не вдалось зробити його партнеру по команді двадцятьма секундами потому, котрий завдав потужного удару прямо в поперечину. Тож ледь не втрачена перемога все ж була зафіксована за «Фортуною» з рахунком 3:4, а самі гості порівнялися за очками та випередили за очними зустрічами суперників у турнірній таблиці П’ятої ліги.

         

Найкращий гравець матчу: Ярослав Шморгун (Фортуна)