Гра


1: 5

Удари по воротах:

10
:
14

Удари у рамку воріт:

4
:
5

Сейви:

2
:
3

Фоли:

6
:
4

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Завершувала суботню програму ігор в обласній ДЮСШ битва за плей-офф Першої ліги – до звітного протистояння «Фіміам» та «Камаз-Агро» підійшли з однаковим доробком у 4 набрані очки, тож переможець дуелі міг устрибнути в «останній вагон» стикових матчів дивізіону.

 

Велика відповідальність у грі не передбачала великої кількості гольових можливостей та яскравої гри – навпаки, в таких матчах дуже багато вирішують деталі та окремі епізоди. Один із таких у середині першого тайму дозволив відкрити рахунок «Християнам»: Андрій Ойович у центрі майданчика відібрав м’яч у суперника та завершив свій сольний прохід, обігравши воротаря та закотивши «кулястого» у незахищені ворота – 1:0. Утім, гості з Острожця захопили ініціативу в грі, і незадовго до завершення першого тайму таки зуміли зрівняти рахунок зусиллями свого багаторічного лідера Олега Юрчука – 1:1. Попри намагання «Камазу-Агро» та п’ять командних фолів, які назбирали гравці «Фіміаму» під завісу тайму, до перерви рахунок більше не змінювався.

 

У другому таймі «камазівці» відчули себе ще розкутіше, а в середині тайму одразу двічі зумів відзначитися Олександр Лук’янюк, який своїм «дублем» за дві хвилини суттєво наблизив команду до перемоги та виходу в плей-офф – 1:3! На 26-й хвилині він же довів свій доробок до «хет-трика» та фактично вирішив долю поєдинку – 1:4. Слід віддати належне гравцям «Фіміаму», які билися до останнього, однак за п’ять секунд до завершення матчу вони ще раз пропустили від Руслана Дорощука – 1:5. «Камаз-Агро» здобув гарну вольову перемогу та забезпечив собі місце у стикових матчах Першої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Лук’янюк (Камаз-Агро)