Гра


1: 2

Удари по воротах:

12
:
15

Удари у рамку воріт:

5
:
6

Сейви:

4
:
4

Фоли:

5
:
9

Журибіда Володимир/Попко Максим/Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Після чудового старту чемпіонату «Локомотив» зазнав двох поразок і поставив під загрозу не лише чемпіонські амбіції у Першій лізі, а й взагалі потрапляння у призові місця змагань. І у восьмому турі регулярної першості ківерчани зустрічалися якраз із командою, яка тишком-нишком підходила до боротьби за ці самі медалі – «КроШу». До проблем «залізничників» додалася ще й катастрофічна явка на суботній вечір – жодного запасного гравця, а роль воротаря виконував польовий Назарій Левчук…

 

Утім, на перших хвилинах така ситуація аж ніяк не знітила «салатово-чорних», а вони вже на третій хвилині гри відкрили рахунок зусиллями Павла Шмиги – 1:0. Щоправда, у середині тайму «заводська» команда зуміла не лише вирівняти саму гру, а й рахунок на табло, після того, як відзначився точним ударом Максим Чуприна – 1:1. В подальшому, хоч і гравці «КроШу», маючи можливості для постійної ротації складу, намагалися підтискати, однак гравці «Локомотива» виглядали досить гідно та зуміли втримати рівновагу на табло до перерви.

 

Трималися ківерчани й після перерви, ось тільки свіжості уже не вистачало, особливо для реалізації дуже непоганих контратак. А на 17-й хвилині ще й Андрій Літвінцов вивів «КроШу» вперед в рахунку потужним та точним ударом зі штрафного – 1:2! Шанс «залізничники» отримали на 20-й хвилині, коли Вадим Словік отримав другу жовту від арбітра та залишив «заводську» команду в меншості. Утім, за дві хвилини кількісної більшості пробити Дмитра Роюка гравці «Локомотива» не зуміли. Утім, і в рівних складах вони намагалися врятувати матч, частенько вибігаючи в атаку всіма наявними гравцями. І на останній хвилині матчу доля дала «залізничникам» чудовий шанс врятувати матч – фол проти Назарія Левчука за 5 секунд до сирени став для гравців «КроШу» шостим, і сам постраждалий взявся виконувати дабл-пенальті. Утім, Дмитро Роюк вкотре цього сезону у відповідальний момент врятував свою команду й таки зберіг для номінальних гостей важливу перемогу, яка дає «КроШу» можливість поборотися за медалі Першої ліги в останньому турі «регулярки»!

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Роюк (Kroshu Lutsk)