Гра


3: 1

Удари по воротах:

14
:
16

Удари у рамку воріт:

8
:
9

Сейви:

8
:
7

Фоли:

7
:
3

Журибіда Володимир/Кірепко Анатолій/Джафарова Олександра




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Цей поєдинок був одним із центральних у Першій лізі під час восьмого туру. Воно й не дивно – «Володимирівка» розділяла лідерство у дивізіоні з командою «Industrial West» (при цьому будучи далеко попереду за додатковими показниками), а «Traders» зберігали шанси на медалі дивізіону – щоправда, без перемоги в цьому поєдинку вони різко зменшувалися.

 

Обидва колективи показали свої серйозні налаштування на гру з перших хвилин, постійно обмінюючись цікавими, а воротарям обох суперників довелося працювати у рамках без розкачки – особливо цінним був шикарний сейв Олександра Шпарука з «Трейдерс», коли після пострілу одного з «Ветеранів» здавалося, що єдине місце, де може після цього опинитися м’яч – це сітка воріт номінальних господарів! Пізніше довелося серйозно виручити свою команду і його колезі Сергію Подопригорі – після того, як один із суперників ледь не проштовхнув м’яч у ворота з меж карної зони. А на 6-й хвилині «Трейдерс» несподівано вийшли уперед: після прострілу з кутового «кулястого» у власну рамку зрізав гравець «Володимирівки» – 1:0. Після цього ветеранська «машина» запрацювала на ще більшій передачі, і Шпаруку знову довелося рятувати команду після ударів Михайла Сомика та Петра Шелеста. У середині тайму «чорно-білі» протрималися і згодом почали атакувати у відповідь – і ось уже постріл Дмитра Оляницького воротар прямісінько з «дев’ятки» воріт, в останній момент викинувши руку, перевів на кутовий! А на 13-й хвилині номінальні господарі подвоїли свою перевагу, коли Євгеній Борзовець із середньої дистанції завдав невідпорного удару в верхній кут воріт – 2:0! Попри всі намагання «Володимирівки», забити «блакитно-білим» до перерви не вдалося, тож відпочивати команди пішли із серйозною заявкою господарів на успіх.

 

А от одразу на старті другого тайму «Ветерани» пішли атакувати п’ятьма польовими і це дало результат, а Михайло Устяк скоротив відставання своєї команди – 2:1! Утім, продовживши штурм, гравці «Володмирівки» втратили м’яч, а Сергій Чоп лише ціною фолу не дав супернику вибігти вже на порожні ворота. Рішення арбітра було очевидним – червона картка, після якої гості на дві хвилини залишилися у кількісній меншості. Утім, кількісну перевагу «Трейдерс» реалізувати не зуміли, тож невдовзі облога їх володінь п’ятьма футзалістами «Володимирівки» знову продовжилася, а воротар врятував команду від «дубля» у виконанні Михайла Устяка. Якщо четвертий номер ветеранів відзначитися не зумів, то його колега по «четвірці» на футболці – Дмитро Оляницький – таки збільшив перевагу «Трейдерс» ударом в порожні ворота – 3:1! Слід відзначити, що й до цього були близькими покарати гостей за необачний штурм своїх воріт Дмитро Козачук та Олександр Шпарук. В останні хвилини господарі матчу чудово відзахищалися та, відігравши, можливо, свою найкращу гру сезону, зберегли чудові шанси на медалі в Першій лізі цього сезону!

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Оляницький (Traders)