Гра


5 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
00: 62

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

  Тільки перемога у звітному поєдинку могла дати «Торчину» шанси на продовження боротьби за перемогу у Корпоративній лізі. Утім, початок матчу для номінальних господарів майданчика вийшов провальним: уже на 14-й секунді гри вони поступалися у рахунку після гола Назарія Навроцького. А уже за хвилину ще один швидкий відрив влучно замкнув «модернівець» Андрій Коструба – 0:2. На п’ятій хвилині першого тайму гравці «Торчина» пропустили утретє – відзначився Андрій Шевчук.

         Слід зазначити, що рахунок на табло аж ніяк не характеризував те, що відбувалося на майданчику. «Торчин» багато атакував, а сама гра була найдинамічнішою, якщо брати до уваги недільний вечір. Свої моменти ще до перерви втратили Дмитро Купріков та Артем Кубський – їхні удари влучали у стійку воріт «модернівців». Тиснули гравці «Торчина» і добру половину другого тайму, однак голкіпер та його надійний друг каркас ніяк не давали можливості запалити на табло замість нуля одиницю…

         А далі було покарання за невикористані можливості. Спочатку удар Павла Рузака став чимось непередбачуваним для Валерія Смаля, а далі гравці «Модерна» швиденько добили суперників ще двома швидкими голами Назарія Навроцького. А до перемоги у основний час з рахунком 6:0 «модернівці» додали ще й суху перемогу у серії пенальті – 2:0, та закріпилися на вершині турнірної таблиці Корпоративної ліги.