Гра


5: 6

Удари по воротах:

22
:
19

Удари у рамку воріт:

11
:
20

Сейви:

0
:
1

Фоли:

5
:
6

Силюк Григорій/Бродовський Руслан/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Пилипчук Руслан




Про гру:

Неймовірно напруженим та епічним вийшло протистояння “Бережанки-Метеору” з “Новатором” в рамках 1/4 Кубка Прогресу. Тут було все: камбек, гойдалки, емоції та красиві голи. 

Відкрили рахунок номінальні гості. Зробив це Віталій Пилипюк “прошивши” голкіпера з близької відстані у сумбурній ситуації. Здавалося, що далі гравці зі Смоляви будуть розвивати власний успіх, проте ні - ініціативу тотально перехопила “Бережанка-Метеор”. Спершу паритет відновив Роман Генюк, завершивши хорошу комбінацію в два паси. Майже миттєво Костянтин Добровольський вивів “господарів” вперед, першим встигнувши на добивання. Чудовим дальнім ударом з носка перевагу подвоїв Андрій Мединській. Згодом, до мінімуму її звів Олексій Ліщук, Добровольський, оформивши дубль, засвітив на табло 4:2. 

В другому таймі все перевернулося з ніг на голову - “Новатор” пішов відіграватися. Голи Віталія Плескуна та Микола Маціюка дозволили зрівняти рахунок. А результативна атака, вінцем якої став Пилипюк, вивела його команду вперед. Згодом Віталій подвоїть перевагу, додавши у свій актив хет-трик. “Метеор” відповість ще одним влучним пострілом Добровольского, але цього буде недостатньо. 

Перемога “Новатора” з рахунком 5:6. 

Найкращий гравець матчу: Віталій Пилипюк (Новатор)