Гра


2: 10

Удари по воротах:

15
:
23

Удари у рамку воріт:

10
:
14

Сейви:

4
:
4

Фоли:

8
:
6

Шульгач Андрій/Силюк Григорій/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Пилипчук Руслан




Про гру:

 В 1/4 Кубка Прогресу зійшлися два цікавих колективи: «Клевер сторс» та АСК «Забороль».  

Звісно, представникам мережі магазинів «Сімі» та «Сім23» було неприємно отримати в суперники грізного лідера Другої ліги, проте вони аж ніяк не планували складати зброю без бою. Але і підопічні Валерія Міщука, очевидно, вийшли на паркет не для того, щоб давати «фору» опоненту з дивізіону нижче. 

Гра розпочалася стрімко - команди швидко обмінялися гостротою і вже на другій хвилині Вадим Симонович вивів Забороль вперед. Протистояння продовжилося в такому ж високому темпі. Номінальні гості постійно підтискали господарів, а ті намагалися гостро відповідати, що, насправді, виходило не завжди. У підсумку Забороль подвоїв перевагу. Крутезну комбінацію влучно завершив Петро Кушнір. Дуже швидко дев’ятий номер довів перевагу до розромної - 3:0. Далі він не зупинився і до перерви, оформивши хет-трик, засвітив на табло - 0:4. 

Другий тайм розпочався зі швидкого обміну голами. Спершу Сергій Березюк  засвітив на табло 5:0, але швидко «Клевер сторс» відповів потужним ударом Богдана Мосійчука. Щоправда, навіть хвилини не пораділи «сімівці» - Забороль знову вразив їхні ворота (1:6). 

Рубка продовжувалася під диктовку Забороля і колектив Валерія Міщука зафіксував впевнену перемогу з рахунком 10:2. Завершивши все шикарним голом самого Валерія Міщука зі штрафного. Відзначимо, що окрім Петра Кушніра, тричі забивав і Вадим Симонович. Також в його активі дві гольові передачі. 

Найкращий гравець матчу: Петро Кушнір (АСК Забороль)