Гра


42: 21

Удари по воротах:

19
:
16

Удари у рамку воріт:

7
:
8

Сейви:

6
:
6

Фоли:

5
:
10

Бродовський Руслан/Журибіда Володимир/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Бсун Ярослава/Пилипчук Рослан




Про гру:

 

У звітному поєдинку другий колектив Четвертої ліги ФК «Мильськ» вийшов на паркет спорткомплексу ВНУ, щоб проекзаменувати середняка П‘ятої ліги «Легіон ТГ» в рамках 1/4 Кубка Мрії.

Звичайно Мильськ розпочинав протистояння у статусі фаворита. В минулому раунді вони вибили Дубнівську в серії пенальті. Натомість «Легіон ТГ», незважаючи на статус андердога, вже долав опонента з вищого дивізіону, а саме «Колос-2».

Власне, «легіонери», ігноруючи всі очікування, і відкрили рахунок. Сталося це внаслідок автоголу у виконанні Віталія Грушовця. За деякий час Мильськ відігрався ударом Віктора Олінчука, але дуже швидко Денис Голодюк епічним пострілом знову вивів «Легіон ТГ» вперед. Проте на перерву команди все одно пішли за нічийного рахунку. Паритет відновив Анатолій Відрінський.

В другій половині жорстка, подекуди, агресивна боротьба продовжилася. Гравці «кусали» один одного з усіх сил, загострювали біля обох воріт, але переможця в основний час визначити не змогли - довелося пробивати пенальті. Сильнішими у цьому компоненті виявилися представники П‘ятої ліги. «Легіон ТГ» знову здолав фаворита! 

Кращий гравець: Денис Голодюк.