Гра


7: 2

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

10
:
6

Сейви:

2
:
2

Фоли:

3
:
6

Журибіда Володимир/Шульгач Андрій/Стащук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Волинець Юрій.




Про гру:

 

Протистояння між суперниками з різних дивізіонів (а заодно – зустріч команди з лідируючого пулу з аутсайдером) мало бути цікавим і всі чекали на кубкове «диво», яке створять знову гравці Демидівки «зірковим» ветеранам з Володимирівки, які у попередній кубковій грі здолали першоліговий «Neris-Авангард». Але господарі теж були налаштовані по бойовому, після впевненої перемоги в 1/8 проти «Traders».

 

Тому з перших секунд на полі розпочалася швидка, комбінаційна гра, з численним «мереживом» швидкісних атак. Та досвід і клас ветеранів все ж таки поступово давався взнаки. Вони вели гру і першими мали шанс відкрити рахунок: Петро Шелест потужно пробив, але Олександр Пахольчук зіграв надійно. Та все ж наступна швидка атака Чоп – Шелест таки призвела до того, що господарі повели в рахунку – 1:0. Гості ж після пропущеного голу наче ожили і показали «зуби» супернику. Едуард Хрипа мав шанс зрівняти рахунок, але досвідчений Подопригора виграв «дуель», демонструючи воротарську майстерність. Цей «дзвіночок» «завів» ветеранів і вони почали знову грати більш потужно і комбінаційніше. Швидку комбінацію Шелест – Сомик зупинила бокова стійка воріт «Стиру». Але наступна хвиля атак стала результативною. Сомик асистував Шелесту і Петро подвоїв перевагу гостей – 2:0.      Господарі змінили тактику, підключаючи до атак Пахольчука. Чисельна перевага спрацювала і Сергій Цимбалюк скоротив рахунок – 2:1.         Але впродовж решти часу першого тайму, ветерани з Володимирівки грали обачніше і впевнено контролювали гру. Останні дві хвилини тайму стали для них знову результативними, а вони ще раз продемонстрували супернику, що ще є порох у порохівницях. Спочатку Михайло Устяк потроїв перевагу господарів, а згодом він же зробив точну передачу на Чопа і четвертий м’яч побував у воротах гостей – 4:1. За кілька секунд до сирени Сергій Чоп мав нагоду знов забити, але цього разу голкіпер гостей зіграв надійно.

 

        Друга половина поєдинку була знову за господарями. Вони з перших хвилин взяли гру в свої «ноги» і володіли ініціативою. Гості діяли від оборони і більше атакували з-за меж карного майданчика. Один з таких ударів у виконанні Едуарда Хрипа досяг успіху. М’яч від стійки влетів у ворота Подопригори – 4:2. Але він став останнім у воротах ветеранів з Володимирівки. Вони вкотре підтверджували на майданчику свій «зірковий» статус і грали у свою переможну гру. Їх натиск наростав і, незважаючи на перевагу у віці над своїм суперником, діяли швидше і комбінаційніше. Кінцівку гри вони також провели під свою диктовку і ще тричі досягли успіху. Спершу Шелест вивів на ударну позицію Михайла Устяка і останній послав у рамку «Стиру» п’ятого м’яча. Згодом Сомик асистував на Шелеста і Петро зробив свій «хет-трик» у грі. Гості, граючи від оборони, шукали підходи до воріт ветеранів, навіть перейшли в кінцівці гри на атаки в п’ять польових, щоб внести інтригу в поєдинок. Але господарі швидко будували захисні «редути» і при нагоді переходили до контратак. І така тактика «Володимирівки» знову увінчалася успіхом.  Ігор Барабаш вивів на ударну позицію Михайла Устяка і він поставив остаточну крапку в рахунку чвертьфінального кубкового протистояння, довівши перевагу досвіду над молодістю – 7:2.

 

Ото ж, дива не сталося, якого чекалося, і команда Олександра Тищенка продовжить боротьбу в півфіналі за омріяний трофей Кубка АМФВ.

 

Найкращий гравець матчу: Петро Шелест (Володимирівка Ветеран)