Гра


2: 10

Удари по воротах:

9
:
17

Удари у рамку воріт:

5
:
12

Сейви:

6
:
3

Фоли:

6
:
6

Шульгач Андрій/Стащук Леонід/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Волинець Юрій




Про гру:

 

Фаворитом у протистоянні СК «Вишків» та «Теремно Хліб-2», були гості, адже вони йдуть у першій трійці у Другій лізі, а «Пекарі» намагаються вибороти місце в задніх рядах стадії плей-офф Третьої ліги. Незважаючи на різне становище команд, «Хлібороби» в 1/8 кубкового протистояння здолали  «Грифон», а команда Олеся Онопченка «Hawest».

 

Тому не дивно, що з перших секунд, як і подобає фавориту, гості пішли вперед, доводячи свою перевагу над суперником. За такої гри першого гола чекати довго не довелося. Вже на першій хвилині комбінація Юрій Лобанов – Віталій  Родзинський призвела до того, що м’яч затріпотів у воротах «Пекарів» – 0:1. Гра набула швидкісного характеру і команди обмінялися гольовими моментами. Юрій Лобанов  не зумів «пробити» кіпера теремнівської команди Максима Лащука, а швидку контратаку «пекарів» Сліпчук – Шаула «виграв» голкіпер гостей Віталій Остапчук. Та все ж клас є клас, і Віталій Родзинський, показавши майстер-клас з дриблінгу в карному, точно влучив у ворота, подвоївши перевагу вишківської команди. А через хвилину він же чітко реалізував пенальті за порушення правил у карному господарями – 0:3. «Вишків» і надалі володів перевагою, а господарі відповідали нечисленними атаками, на вістрі яких був здебільшого Юрій Шаула. Ювелірний удар від досвідченого Вознюка, при пробитті ним штрафного, скоротив рахунок зустрічі і, здавалося б, міг змінити хід зустрічі – 1:3. Проте гості ще раз довели, що вони «міцний горішок» і грають до кінця і лише на перемогу. І під завісу тайму їх атака Венський – Бацман завершилася черговим голом – 1:4.

 

У другому таймі гості не стали утримувати переможний рахунок, а з перших секунд пішли у наступ, повністю володіючи ситуацією на полі і демонстрували швидкий, комбінаційний футбол. Вже на старті тайму Вознюк порушив правила у своєму карному і Юрій Лобанов «покарав» господарів, реалізовуючи шестиметровий – 1:5. Після цього голу гостей вже було не зупинити. Вони «творили» на полі, що хотіли. Але «Пекарі» зрідка теж показували характер. Захопившись атаками гості пропустили контрвипад теремнівських футзалістів і Владислав Власюк ефектним ударом з розвороту скоротив рахунок – 2:5. Цей гол став наче подразником для гостей. Вони вже не допускалися помилок у захисті, і перейшли до активних «бойових» дій. Лобанов, Возняк часто були на вістрі атак, але Лащук грав надійно. Та один у полі не воїн. І він став безсилим під завісу гри. За останні дві хвилини гості ще п’ять разів вражали його ворота. Авторами голів стали Віталій Родзинський, тричі підряд Богдан Венський і Андрій Лобанов, довівши рахунок гри до розгромного – 2:10.

 

Отож, переконлива перемога СК «Вишків», як і передбачалося до початку зустрічі, і команда Олеся Онопченка продовжить боротьбу в півфіналі Кубка Прогресу.

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Родзинський (СК Вишків)