Гра


1: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Хронометрист / Делегат:

/Гетьман Василь




Про гру:

Досить цікавим і видовищним днем для справжніх вболівальників та поціновувачів футзалу стала перша неділя останнього місяця зими. Все розпочалося з поєдинку команд Першої Ліги Чемпіонату України, де в залі  ОДЮСШ місцевий  ФК " Любарт" в рівній напруженій боротьбі здолав з мінімальним рахунком своїх черкаських опонентів. А далі – ізюминка волинського футзалу, а саме чвертьфінальні поєдинки двох найвагоміших кубкових турнірів області – Кубка Волині та Кубка АМФВ.

 

Першими на паркет вийшли два представники Суперліги – команда "Динамо" з обласного центру та їх принципові гості з Ковеля. Суперники дуже добре знають одні одних, знайомі і з сильними, і зі слабкими сторонами своїх візаві, а тому матч розпочався без усяких розвідок та прощупувань, як і годиться для спражньої кубкової битви. Вже на 3-й хвилині чудовий удар низом вдався досвідченому Віталію Романчуку і, м'яч, як у більярдній лузі, затріпотів у сітці воріт Максима Франчука – 0:1. Динамівці відповіли за п’ять хвилин, коли після стрімкого ривка лівим флангом Максим Герасимук знайшов з гострого кута шпарину в воротах Назара Мигаля, і "селект" ефектно, від двох стійок, залетів у сітку – 1:1. Досить високий темп тримали команди, було багато контактної боротьби та фолів. За трохи більше ніж дві хвилини до перерви «динамівці» занесли до свого пасиву п’ятий командний фол, але вчасно вгамували надмірні емоції і, на їх щастя, до дабл-пенальті справа не дійшла.

 

В аналогічному ключі проходив поєдинок і в другому таймі, але трохи гострішими в завершальній стадії виглядали гравці в білих футболках. В середині тайму неузгодженість в захисних діях між кіпером та захисником "синіх" подарувала 100-відсотковий гольовий шанс нападнику ковельчан Руслану Самарчуку, який буквально з метра пробивав у фактично порожні ворота, але в останній момент на лінії десь "намалювалась" рятівна нога Максима Ядловського, який відбив м'яч за межі майданчика. Все вже планомірно йшло до післяматчевої лотереї, але за три хвилини до фінальної сирени настирливий і прудконогий Олексій Федчук знайшов свій гольовий шанс, вийшов на ударну позицію і з лівої вколотив м'яч у "дев'ятку" воріт "Динамо". Так, попереду ще було три з гаком хвилини цікавої напруженої боротьби, але злагоджена та вміла гра в захисті забезпечила команді міста залізничників вихід до півфіналу Кубка Волині з футзалу.

 

Найкращий гравець матчу: Романчук Віталій (МФК Ковель)