Гра


5: 6

Удари по воротах:

21
:
21

Удари у рамку воріт:

14
:
17

Сейви:

6
:
8

Фоли:

7
:
5

Бродовський Руслан/ Літвінчук Леонід/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Підсумовував сьомий тур Другої ліги матч двох останніх команд таблиці – і якщо у «Респекта-2» після попередніх матчів було в активі дві перемоги, то гравці «Покрова» могли похизуватися лише одним набраним заліковим пунктом.

 

І з перших хвилин підопічні Дмитра Голоскокова намагалися прямувати до своєї першої «вікторії» у сезоні. Команди обмінювалися ударами, однак вони були у «Християн» набагато гострішими та частішими. І ще в дебюті гри їм вдалося відкрити рахунок зусиллями Владислава Ващука – 0:1. Ближче до середини тайму працювати в рамці вже довелося голкіперу «Покрова», хоча і Павло Видрич у відповідь декілька разів пробивав, одного разу влучивши у поперечину воріт «Поважних». А на 10-й хвилині «Респекту-2» таки вдалося відігратися, коли Андрій Тучкевич сам розігнав та завершив стрімку атаку господарів – 1:1. Утім, ще до перерви «Християни» зуміли шокувати суперника зусиллями Кирила Шпаковського, який спочатку переконливо реалізував дуель з голкіпером, а потім відзначився точним ударом після розіграшу штрафного, відправивши свою команду відпочивати з гарною перевагою в рахунку – 1:3.

 

На початку другого тайму гравці «Покрову» ще збільшили свою перевагу, а гол організував дует Видричів – Олексій перехопив м’яч у центрі майданчика та викотив на порожній кут Павлу – 1:4. «Поважні» пішли на штурм у п’ять польових, однак на 23-й хвилині знову пропустили в порожні ворота від Павла Чамахуда – 1:5. До честі футзалістів «Респекта-2», вони й не думали опускати руки, і минуло менш ніж дві хвилини ігрового часу, як «дубль» Павла Панченка та гол Геннадія Боровського знову підвели їх на мінімальну дистанцію до опонентів – 4:5! У цій ситуації дуже вчасним для «Покрова» вийшов гол Олександра Шинкарука, який після перехоплення та передачі Олексія Видрича зумів дещо заспокоїти гру для гостей – 4:6. У «Поважних» було ще декілька хвилин, і вони, звісно ж, знову пішли на штурм п’ятьма польовими – щоправда, тепер їх суперники відбивалися як треба, не використавши при цьому кілька стовідсоткових моментів закрити питання переможця гри. Лише на останній хвилині господарі гри зуміли заробити право на пенальті, який впевнено реалізував Ярослав Кухаренко – 5:6. Утім, зрівняти рахунок до фінальної сирени «Респекту-2» так і не вдалося, а тому «Покров» у гольовій перестрілці завоював першу перемогу в сезоні та все ще вестиме боротьбу за потрапляння до плей-офф Другої ліги чемпіонату Волині!

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Ващук (Покров)