Гра


2: 2

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

5
:
5

Сейви:

3
:
3

Фоли:

5
:
5

Бродовський Руслан/Котельчук Ігор/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Битва представників близьких до Луцька громад у Четвертій лізі чемпіонату Волині була дуже важливою з турнірної точки зору. «Воротнів» намагався оговтатися після двох поспіль невдач у чемпіонаті та повернутися до боротьби за медалі дивізіону, а «Гірка Полонка» після нічийного результату «Мильська» днем раніше могла у разі успіху піднятися на чисту другу сходинку змагань.

 

Значення матчу відбилося й на гостроті атак обох команд – незважаючи на велике бажання від обох колективів, по-справжньому потужних моментів в перші хвилини вони не створювали, а взяття воріт сталося після грубої помилки «Воротнова» при виході з оборони: у підсумку, Роман Хомик перехопив м’яч та другим дотиком відправив його у ворота повз голкіпера – 0:1. Менш ніж за хвилину Юрій Шур міг подвоїти рахунок, однак не зумів пробити воротаря з близької відстані. Загалом, і в подальшому здавалося, що саме гравці «Гіркої Полонки» були ближчими, аби збільшити свій гандикап, аніж воротнівчани – аби зрівняти цифри на табло. Утім, ще до перерви Максим Вертей прекрасно індивідуально розібрався під час однієї з атак, та, проскочивши крізь захисника, послав «кулястого» у ворота повз голкіпера – 1:1. Тепер до завершення тайму активніше в атаці діяли номінальні господарі поля, і щастя «Гіркої Полонки», що після ударів Миколи Денисюка та Дмитра Чубари м’яч до перерви так і не залетів у їх рамку…

 

На старті другого тайму номінальні гості знову вийшли вперед, а чудовий пас Вадима Матвійчука з глибини майданчика вдало знайов Юрія Шура – 1:2. І знову «салатово-чорним» не вдалося одразу ж розвинути перевагу – голкіпер господарів в останню мить виперед нападника під час його забігу на раундеву з ним. В подальшому гості все частіше давали атакувати «Воротнову», хоча перевага була мінімальною, і для повного спокою не вистачало ще бодай одного забитого голу. Його у підсумку й не сталося, а незадовго до завершення гри рахунок таки став рівним. Господарі з Підгайцівської громади заробили право на штрафний, а Дмитро Чубара потужним пострілом від поперечини вколотив м’яч у сітку воріт прямим ударом – 2:2! В останні хвилини матчу саме гравці «Воротнова» були близькими до того, аби вирвати вольову перемогу, однак фінальна сирена зафіксувала бойову нічию, якою, мабуть, залишилися незадоволеними обидва колективи.

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Матвійчук (ФК Гірка Полонка)