Гра


4: 3

Удари по воротах:

23
:
14

Удари у рамку воріт:

14
:
7

Сейви:

4
:
10

Фоли:

2
:
4

Кірепко Анатолій/Стащук Леонід/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

У завершальній грі чергового туру П’ятої ліги гравці «Markson Бубнова» резонно розраховували на перемогу: по-перше, у них затягнулася серія невдач (у трьох поєдинках господарі цього протистояння взяли лише один заліковий пункт), а по-друге – грали проти аутсайдера дивізіону. Хоча й суперники з «Мотора» якраз в останньому поєдинку до цього і взяли своє перше очко, тож воліли продовжити у тому ж дусі.

 

Власне, на правах фаворитів футзалісти «Бубнова» одразу ж почали з шаленого тиску на ворота суперників. І якщо потужний постріл Владислава Барчука на себе прийняла поперечина, а з ударом Миколи Лавренюка впорався воротар, то Іван Кондратюк прямим ударом зі штрафного таки відкрив рахунок у грі – 1:0. «Жовто-чорні» зуміли декілька разів відповісти уже своїми атаками, однак в середині тайму помилилися на власній половині майданчика, і вийняли м’яч з сітки вже після удару Владислава Барчука – 2:0. Утім, ближче до завершення тайму гравці «Мотора», які ледь не пропустили втретє після вільного удару, грали все сміливіше, і на 11-й хвилині таки відквитали один м’яч зусиллями Вадима Корнелюка – 2:1.

 

За перші дві хвилини другого тайму команди забили стільки ж, скільки й за перший: бубнівчани Лавренюк та Барчук, а також гравець «Мотора» Корнелюк досить швидко оформили свої «дублі», а рахунок на табло став 4:2. В подальшому на майданчику точилася рівна боротьба, і лише за дві хвилини до завершення гри «Мотору» вдалося по-справжньому повернути інтригу в грі, коли втретє в матчі, використавши вихід віч-на-віч, відзначився Вадим Корнелюк – 4:3. На останній хвилині матчу гості могли врятувати нічию, однак «кулястий» після удару з льоту Дмитра Кушка влучив у поперечину рамки. Хоча, заради справедливості, після цього й самих «моторних» парубків врятував голкіпер після пострілу впритул від Владислава Барчука. У підсумку – нелегка перемога «Бубнова», яка підняла команду на четверту сходинку П’ятої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Барчук (MARKSON Бубнів)