Гра


0: 4

Удари по воротах:

11
:
8

Удари у рамку воріт:

10
:
7

Сейви:

4
:
8

Фоли:

5
:
1

Мищук Анатолій/Гоза Руслан/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Волинець Юрій




Про гру:

 

        На майданчик вийшли команди, лідери Третьої ліги цьогорічної регулярки після 6 турів. «White Band» у якості лідера, а «Локі» - з відставанням на два пункти. Тому результат поєдинку мав особливе значення для обох команд, щоб розставити їх по своїх місцях і визначити лідера ліги. За такого розкладу з перших хвилин підопічні Сергія Голоскокова започаткували швидкісний, комбінаційний футбол, притаманний лідерам. Але першу небезпеку біля воріт Дмитра Притулюка створили господарі. Роман Ярмощук влучно пробив, але кіпер гостей відвів загрозу власних воріт. Гості теж не стали відсиджуватися у захисті, а шукали можливості для взяття воріт. Потужний удар Пилипюка пройшов над поперечиною. Стійка стала на заваді удару Медунецького. Господарі теж відповідали гострими контратаками. Удари Секунди, Абрамчука, Кревського і Глушко відбивав Притулюк, який зловивши кураж, «творив» чудеса у «рамці». Заручившись його надійною грою, в одній з контратак, лідер атак команди гостей, з незвичним номером на футболці 103, Дмитро Медунецький, відкрив рахунок – 0:1. Гості після голу продовжили володіти ініціативою, змушуючи підопічних Володимира Тачинського діяти від оборони. Проте за такого розкладу вони не раз дошкуляли воротам Притулюка. Але цього дня він був непробивним і щоразу відводив загрозу від своїх воріт. Але якщо господарі були не в змозі забити, то це вдруге вдалося гостям. Удар Василя Пилипюка прийшовся в стійку і відскочив у поле, а Артем Назарчук переправив його  у ворота, подвоївши перевагу гостей – 0:2. Господарі, отримавши порцію холодного душу, кинулися змінювати ситуацію. Але «Локі» чітко грав в обороні, тому атакувати свої ворота дозволяв лише з дальньої дистанції. Але Притулюк цього дня був непробивний. Кінцівку тйму команди провели у швидких контратаках, проте рахунок до кінця тайму не змінився.

 

        В другій половині зустрічі гравці «White Band» додали у швидкостях і більше володіли м’ячем. Вони всіма силами старалися змінити хід поєдинку, граючи першим номером і володіючи територіальною перевагою. Проте захист гостей на чолі з Притулюком грав надійно, а Дмитро демонстрував «чудеса» воротарської майстерності, виручаючи свою команду не один раз, здається в безнадійних ситуаціях. Господарі прикладали максимум зусиль, щоб змінити ситуацію, але в завершальній стадії атак бракувало влучності. І вкотре спрацювало футбольне правило – не забиваєш ти, забивають тобі. Артем Назарчук, ефектним ударом з штрафного, мимо стінки від стійки потроїв перевагу гостей – 0:3. Господарі знову йдуть на відчайдушний штурм воріт гостей, щоб спасти гру, а гості довгими розіграшами старалися збити темп суперника і спокійно довести гру до переможного завершення. Та на останній хвилині, скориставшись помилкою Олександра Сержанта при введенні м’яча, Сергій Шостак перехопив шкіряного і віддав його «швидкій допомозі» в особі Дмитра Медунецького, який поставив остаточну крапку у захоплюючому протистоянні лідерів – 0:4.

 

        Отож, перемога «Локі» дозволила команді на одне очко випередити свого суперника і очолити турнірну таблицю Третьої ліги після 7-го туру. А «White Band» вперше у сезоні зазнав гіркоти поразки, проте ще не втратив надію на лідерство. Останні два тури мають довести хто є хто і розставити остаточно команди на свої місця. 

 

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Притулюк (Локі)