Гра


1: 1

Удари по воротах:

19
:
13

Удари у рамку воріт:

9
:
4

Сейви:

3
:
8

Фоли:

3
:
3

Журибіда Володимир/Мищук Анатолій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Максимов Дмитро/Волинець Юрій




Про гру:

 

        Господарі, як одні із лідерів групи, націлені були лише на перемогу, щоб закріпитися на другій позиції турнірної таблиці, обійшовши команду з Гіркої Полонки. В свою чергу ветерани з Струмівки, у разі позитивного результату, могли б підібратися впритул до першої п’ятірки. Тому початок гри команди розпочали обережно, щоб не допустити помилки. Темп гри був невисоким, а м’яч подовгу розігрувався в середині майданчика. Перший «дзвіночок» для господарів пролунав лише на 4-й хвилині, коли швидка комбінація ветеранів Анцибор – Фальфушинський мала завершуватися взяттям воріт, проте останній не влучив у ворота. Після цього епізоду гості перехопили ініціативу і заграли активніше. Але захопившись атакою, пропустили контвипад господарів. Дальній кидок голкіпера Корлупа в карний гостей на Віктора Олінчука і рахунок в матчі відкрито – 1:0. Після забитого голу гра оживилася. Вже господарі грають першим номером і дошкуляють воротам Сергія Войтовича. Найбільш близькими до взяття воріт були Відрінський  та Оленчук, але надійно в рамці грав голкіпер гостей. Господарі і надалі володіли ініціативою і завершили тайм ведучи у рахунку.

 

        Другий тайм розпочався з атак гостей, які прагнули змінити хід гри. Вже в дебюті Роман Фальфушинський «перевірив» зі штрафного реакцію Валерія Татюка. А через кілька хвилин його потужний удар в дальню «дев’ятку» відновив рівновагу гри – 1:1. Гості продовжували штурм воріт господарів і домінують на полі. Господарі відповідали контрвипадами, але в заключній стадії атак їм бракувало влучності. В середині тайму гра вирівнялася. Команди перейшли до швидкісних дій,  щоб вирвати перемогу на свою користь. Кінцівка гри пройшла за переваги господарів. Потоцький з дальньої відстані пробивав – Войтович в стрибку відбив. Двічі швидкі атаки Відрінського та Оленчука вкотре перервав чіткою грою голкіпер гостей. «Ветерани» активізувалися лише на останній хвилині, пішовши у відчайдушний штурм, проте їх зусилля не увінчалися успіхом і команди розписали «бойову» нічию.

 

        Отож, набравши 17 пунктів, ФК «Мильськ» піднявся на другу сходинку, на 2 очки випереджаючи ФК «Гірка Полонка», але в останніх є гра у запасі, яка і розставить команди у першій трійці Четвертої ліги.

 

 

Найкращий гравець матчу: Віктор Олінчук (ФК Мильськ)