Гра


0: 5

Удари по воротах:

18
:
12

Удари у рамку воріт:

8
:
5

Сейви:

5
:
2

Фоли:

6
:
5

Журибіда Володимир/Максимов Дмитро/Кірепко Анатолій



0

Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Лише у попередньому турі змагань третя команда «Респекта» здобула свою першу перемогу в чемпіонаті, обігравши «Markson Бубнів» (3:1) та дещо покращивши свої шанси на вихід у плей-офф П’ятої ліги. «Володимирівка Ветеран-2» цього сезону веде боротьбу за медалі дивізіону, тож «фіолетово-білі» намагалися реабілітуватися за втрату очок у попередньому турі в матчі з «Любарт Family» (2:2).

 

Матч розпочався зі своєрідної «розвідки» від команд без великої кількості гольових моментів. А от у середині тайму «Ветерани» повністю захопили ініціативу в грі, на декілька хвилин притиснувши «Поважних» до воріт. І якщо одразу в декількох моментах Андрію Ткачуку вдавалося якимось дивом рятувати свою команду від вірних голів, то на удар-простріл Леоніда Чабана та рикошет від когось із власних захисників він зреагувати шансів не мав – 1:0. Гравці «Респекта-3» активізувалися, однак все одно з важкістю доводили свої атаки до реальних загроз, тоді як суперники ще декілька разів змушували серйозно працювати в рамці Андрія Ткачука. У підсумку, відпочивати команди пішли за мінімальної переваги «Володимирівки-2».

 

Після перерви «Ветеранам» вдалося подвоїти перевагу, коли відзначився Валентин Дячук – 2:0. Після цього «Поважні» таки захопили ініціативу в грі, однак протягом довгого часу проти них успішно захищалися. Чудовий момент гравці «Респекта-3» мали на 22-й хвилині, коли Віталій Приходько з близької відстані не зумів влучити у ворота. А у відповідь за три хвилини до фінальної сирени Армен Восканян несподівано для голкіпера м’яко підкинув м’яч над стінкою (у стилі Рікардіньйо!) та фактично зняв питання щодо переможця цього протистояння – 3:0! «Поважні», звісно ж, відповіли тайм-аутом та походом в атаку п’ятьма польовими, а на 25-й хвилині не використали дві чудові нагоди забити – в одному з них «Володимирівку» врятувала бокова стійка після удару Дмитра Гуля! А згодом гості таки втратили м’яч, дозволивши Сергію Чемерису відзначитися у порожню рамку – 4:0. На останній хвилині «біло-сині» воліли бодай «розмочити» рахунок, однак ще двічі пропустили у власні ворота від Владислава Панченка – 6:0. У підсумку, фінальна сирена зафіксувала переконливий успіх «Володимирівки-2», який вивів «Ветеранів» на третю сходинку П’ятої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Армен Восканян (Володимирівка Ветеран-2)