Гра


5: 3

Удари по воротах:

11
:
19

Удари у рамку воріт:

7
:
6

Сейви:

4
:
3

Фоли:

2
:
3

Максимов Дмитро/Кірепко Анатолій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У звітному матчі зустрічалися дві останні команди таблиці Третьої ліги. Утім, «Новатор» протягом сезону дає бій майже всім суперникам, і в цьому минулого туру пересвідчилися хлопці з «White Band», які так і не зуміли переграти колектив зі Смоляви (1:1), а самі «новатори» здобули своє четверте очко у сезоні. На один менше було у другої команди «Пекарів», які мали неприємну серію із трьох поразок поспіль та всього три залікові бали, замикаючи турнірну таблицю дивізіону.

 

Вже у дебюті матчу гравцям «Теремно Хліба-2» вдалося в лайв-режимі обійти своїх конкурентів, відкривши рахунок у матчі зусиллями Віталія Кіпеня – 1:0. Почалася досить цікава гра від обох команд, у якій «Новатору» все ж вдалося відігратися після потужного пострілу Віталія Слупачика – 1:1. «Хлібороби» могли досить швидко відновити свою перевагу, однак свої моменти не реалізували – зокрема, Юрій Шаула не перетворив у гол гарний пас Вадима Вознюка. Утім, ця зв’язка таки спрацювала наприкінці першого тайму, знову вивівши «Теремно Хліб-2» уперед – 2:1. Щоправда, і суперникам вдалося таки не піти на перерву, поступаючись у рахунку, після голу Миколи Маціюка – 2:2.

 

На старті другого тайму досвідчений Вадим Вознюк вже й сам відзначився забитим м’ячем, знову потішивши свою команду – 3:2. Надалі «Хліборобам» вдавалося досить переконливо стримувати суперників, не даючи їм вчергове зрівняти рахунок, а за три хвилини до фінальної сирени знову спрацювала досвідчена зв’язка господарів, тільки цього разу Юрій Шаула віддав передачу, а Вадим Вознюк до двох гольових передач додав свій другий гол у цій грі – 4:2! Гравцям «Новатора» не залишалося нічого, окрім як піти на фінальний штурм п’ятьма польовими гравцями, і за 16 секунд до завершення гри Тарас Лоза таки відквитав один гол – 4:3! Утім, за останні секунди

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Вознюк (Теремно Хліб-2)