Гра


5: 3

Удари по воротах:

13
:
17

Удари у рамку воріт:

9
:
13

Сейви:

11
:
5

Фоли:

2
:
2

Журибіда Володимир/Кірепко Анатолій/Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Обидва суперники цього сезону не хапають зірок з неба в П’ятій лізі чемпіонату Волині. «Любарт Family» в останніх трьох матчах не програв жодного разу, здобувши п’ять балів та маючи вісім очок перед звітним туром у загальному заліку, а суперники з «Легіону» розташувалися позаду, маючи лише на один заліковий пункт менше. Що цікаво – обидва колективи мають ще по одному незіграному матчі в першості, тож успіх у очному протистоянні давав непогані шанси поборотися у підсумку за медалі змагань.

 

«Сім’я Любарта» досить непогано та активно розпочала поєдинок, однак відкрити рахунок у матчі вдалося якраз суперникам із Городищенської громади: Андрій Демський потужним ударом відправив м’яч у дальній верхній кут – 1:0. Утім, переважну більшість ігрового часу постійно тиснули на ворота суперників якраз номінальні гості протистояння, і в середині тайму це дало свої плоди, коли з близької відстані переправив м’яч у ворота Дмитро Грелюк – 1:1. Утім, вже за дві хвилини «Легіон» знову вийшов вперед після шикарного удар з льоту в стилі Марко Ван Бастена у фіналі Євро-1988 (тільки лівою ногою) від Романа Пестраковича – 2:1! Однак і на цей гол у «Князів» знайшлася відповідь, а голом відзначився Олександр Талько – 2:2! Саме з таким рахунком і завершився перший тайм, тож команди перенесли визначення переможця матчу на другу половину гри.

 

Одразу ж після перерви гравці «Любарта» могли вийти уперед в рахунку однак «Легіонерів» здорово врятував голкіпер, який відбив удар фактично впритул, запобігши голу на лінії воріт. Рятував недарма – уже невдовзі партнери по команді віддячили своєму воротареві двома забитими голами. Спочатку після розіграшу штрафного забив Орест Дубень, а пізніше, елегантно прокинувши м’яч повз голкіпера у сітку, «дубль» оформив Андрій Демський – 4:2. Утім, і лучани зуміли швидко один м’яч відіграти, коли свій «дубль» зробив Олександр Талько, заштовхавши «кулястого» і сітку майже з лінії воріт – 4:3. Щоправда, розвинути цей успіх суперникам гравці «Легіона» не дали – навпаки, вони самі більше йшли в швидкі атаки наприкінці матчу, і однак з них завершилася третім голом в матчі всюдисущого Андрія Демського – 5:3! «Легіон» здобув дуже важливу перемогу та як мінімум до матчу ветеранів з "Володимирівки" вийшов на третю сходинку в П’ятій лізі!

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Демський (Легіон ТГ)