Гра


2: 2

Удари по воротах:

20
:
11

Удари у рамку воріт:

6
:
6

Сейви:

4
:
5

Фоли:

2
:
3

Хомич Олена/Кірепко Анатолій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Лише у попередньому турі «БусМаркет-2» зазнав першої поразки в сезоні від конкурентів із «ТТІ-2», і це коштувало команді лідерства у П’ятій лізі, яке захопили якраз хлопці з Нововолинська. Натомість, «Олам-Кесеф-2» після невдалого старту набрав непоганий хід, взявши 7 очок у трьох останніх поєдинках, тож номінальні господарі хотіли нав’язати боротьбу одній з найкращих команд дивізіону.

 

Утім, і «бусмаркетівці» воліли зберегти свої шанси у гонці за «золото» регулярного чемпіонату в П’ятій лізі, і саме їм вдалося відкрити рахунок у протистоянні вже на 5-й хвилині зусиллями одного із кращих (а після забитого голу – кращого) голеадорів колективу Віталія Барванова – 0:1. «Червоні» намагалися гідно відповісти, і у середині тайму декілька разів були досить близькими до взяття воріт. Утім, до завершення першого тайму воротар гостей Роман Зінчук зберіг свої ворота сухими, а у відповідь гравці «БусМаркета-2» також не зуміли реалізувати свої можливості, тож пішли на перерву з мінімальною перевагою в рахунку.

 

Чудовий шанс зрівняти рахунок мали хлопці з Острожця уже на старті другого тайму, однак Юрій Розсадюк своїм потужним ударом потряс поперечину воріт гостей. Після цього «Червоні» мали ще один гарний удар, після якого суперників виручив голкіпер, а от гравці «БусМаркета-2» зуміли покарати опонентів за нереалізацію моментів: і знову відзначився Віталій Барванов, забивши свій восьмий гол у нинішньому чемпіонаті – 0:2! Футзалісти «Олам-Кесефу-2» не здавалися, і уже за хвилину створили два гарні моменти, однак воротар врятував гостей і після ударів Максима Бакалейка і Андрія Гузоватого. В середині тайму в якості польового для підсилення команди вийшов і Сергій Гузоватий, який до перерви захищав рамку колективу з Острожця, і саме він зумів дати потрібний всплеск активності для команди та переламати хід гри: спочатку він забив сам, а невдовзі – асистував на Любомира Миська – 2:2! На останніх хвилинах гри гравці «БусМаркета-2» понеслися таки вирвати перемогу, і в одному з епізодів господарів врятувала бокова стійка воріт, однак фінальна сирена таки зафіксувала бойову нічию у цікавому поєдинку, яка дещо віддаляє гостей від «золотих» амбіцій у П’ятій лізі, а колектив з Острожця – залишила у боротьбі за третю сходинку таблиці.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Гузоватий (Olam-Kesef-2)