Гра


1: 4

Удари по воротах:

12
:
10

Удари у рамку воріт:

11
:
13

Сейви:

2
:
1

Фоли:

5
:
2

Хомич Анатолій/Попко Максим/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Суботня сесія футзальних ігор завершувалась поєдинком представників Другої Ліги. Беззаперечним фаворитом у цій дуелі виступала команда "Духче", адже «червоно-білі» в шести поєдинках здобули три перемоги та ще три матчі звели до нічиєї, маючи "нуль" в графі "поразки". Команда "зелених" не могла похизуватись такою стабільністю в нинішній "регулярці", але "Хавест" вже давно зарекомендував себе, як самобутній стабільний колектив, з яким не буде легко впоратись нікому, і який просто так очки не віддасть навіть лідерам.

 

Швидкий агресивний початок матчу вийшов від ФК «Духче», гравці якого були більш активні попереду, але суперники з "Хавесту" спокійно витримали стартовий натиск і поступово вирівнювали гру. Лише під завісу першого тайму номінальні гості все ж вийшли вперед: після розіграшу штрафного удару влучний постріл здійснив Іван Бандура – 0:1.

 

А щойно розпочався другий тайм, як невимушену помилку зробив воротар "Духча" Станіслав Семенюк: кіпер вже ніби парирував удар лідера "Хавесту" Олександра Згоранця, але не зафіксував м'яч і "Селект" закотився за лінію воріт – 1:1. Здавалось, що забитий м'яч та рівний рахунок на табло додасть сил "зеленим", але в цій зустрічі все вийшло навпаки. Саме команда "Духче" зібрала волю в кулак і почала методичну облогу воріт суперника. Ця напористість досить скоро втілилась у забиті голи. Спочатку свій «дубль» в матчі оформив Бандура, а вже в наступній атаці Іван ще й вдало асистував на Валерія Возняка – 1:3. А ще за п’ять хвилин невгамовний Назар Лич підловив на позиційній помилці кіпера "хавестівців" та закинув за "комірець" четвертий гол своєї команди – 1:4. Тож гру було зроблено, і надалі обидві команди просто догравали поєдинок, а забитих голів вболівальники більше не побачили. Здобута перемога закріпила "Духче" на другій сходинці Другої ліги за два тури до фінішу "регулярки": попереду лише команда «Забороля», яка має на три очки більше. В очній дуелі команда "Духче" здобула впевнену перемогу, а от чи вдасться їм перемогти заборольчан в заочній та стати чемпіонами – побачимо після двох фінішних турів!

 

Найкращий гравець матчу: Іван Бандура (ФК Духче)