Гра


2: 1

Удари по воротах:

20
:
21

Удари у рамку воріт:

9
:
9

Сейви:

8
:
6

Фоли:

6
:
3

Максимов Дмитро/Хомич Анатолій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Цікаві протистояння цього вікенду подарувала Перша Ліга. Через кілька годин після нічийного матчу лідерів дивізіону на паркеті зійшлися ще два представники верхньої частини турнірної таблиці та претенденти на п'єдестал. Більше того, саме «залізничники» в разі перемоги в цій дуелі виходили в одноосібні лідери ліги за два тури до фінішу! Та, мабуть, саме ця надмірна відповідальність за позитивний результат зіграла "злий жарт" з ківерчанами.

 

Матч проходив у рівній конкурентній боротьбі, обидві команди чітко та надійно діяли в захисті, а от в атаці в них виходило мало… Все йшло до "нуликів" на табло після першого тайму, але за хвилину до сирени Павло Шмига забив м'яч у ворота Олександра Шпарука – 0:1! Це був гол у "роздягальню", який тимчасово вивів команду з міста Ківерці в лідери.

 

Утім, гравці "Traders" не дозволили зробити це святкування надто довгим: вже на 13-й секунді другого тайму в своїй першій атаці після перерви гравці в чорній екіпіровці зрівняли рахунок! Забитим м'ячем відзначився Євгеній Борзовець і відкинув ківерчан знову на третій рядок у турнірній таблиці – 1:1! Це зачепило амбіції «салатових», які всіма силами йшли вперед, активно атакували, в деяких епізодах їм не щастило. І все-таки це був не їх вечір: на останній хвилині матчу Михайло Брагінець знайшов передачею на "п'ятачок" перед воротами «залізничників» Анатолія Козачука, який холоднокровно розібрався в ситуації та забив переможний гол – 2:1! В підсумку важку мінімальну перемогу здобули "трейдери", які впритул наблизились до трійки лідерів Першої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Анатолій Козачук (FC Traders)