Гра


4: 3

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

8
:
12

Сейви:

0
:
0

Фоли:

3
:
4

Попко Максим/Хомич Анатолій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Одразу після лідерів Першої ліги на паркет вийшли ще два представники цього ж дивізіону, які з дещо різними турнірними здобутками підійшли до очного протистояння. «Авангардівці» фактично втратили шанси на місце в трійці призерів "регулярки", але вони були твердими середняками ліги, в шести матчах порівну розділивши перемоги, нічиї та поразки. А от їх суперникам заробляти залікові очки було вкрай необхідно, адже до звітної зустрічі християнський клуб завоював лише одне очко і знаходився поза "вісімкою" найсильніших, яка згодом розіграє титул Абсолютного чемпіона дивізіону.

 

І так вже сталось в цьому поєдинку, що гра дійсно вдалася, була цікавою та інтригуючою для прихильників обох колективів. Перша половина зустрічі була мало насичена яскравими подіями на паркеті, точилася запекла боротьба, гра була рівною. Але «авангардівці» свою незначну ігрову перевагу зуміли втілити в єдиний гол, коли в середині тайму юний Михайло Абрамов відпасував своєму тезці Боднару, а той потужним ударом відкрив рахунок у матчі – 0:1.

 

На перших хвилинах другого тайму суперники обмінялись гольовими випадами: спочатку вже згадуваний Абрамов зробив тонкою передачею на Михайла Жука асистський "дубль", а вже в наступній атаці у відповідь перший м'яч з сітки змушений був діставати Олександр Кунаков після влучного удару Сергія Ойовича – 1:2. Як справжній допінг подіяв на «блакитних» забитий м'яч, вони завелися, перехопили ігрову ініціативу і роботи в кіпера "Неріса" додалося. На 25-й хвилині гравці  "Фіміаму" розвернули гру на 180 градусів! Спочатку Юрій Мартинюк, а згодом і Олександр Терещук забили по голу і вивели вперед свою команду – 3:2. Такий перебіг матчу не влаштовував команду  "Авангард", вони кинулися на відчайдушний штурм, і на останній хвилині поєдинку Валентин Обозовський таки зрівняв рахунок – 3:3. Проте не судилося цьому матчу стати нічийним, так як за мить Олександр Потурай забив переможний м'яч, приніс першу перемогу "Фіміаму" в цьому розіграші "регулярки", а разом з перемогою – хороші шанси і тепер вже не захмарну надію на потрапляння в плей-офф Першої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Ойович (ХФК  Фіміам)