Гра


2: 3

Удари по воротах:

17
:
13

Удари у рамку воріт:

12
:
11

Сейви:

8
:
10

Фоли:

7
:
8

Гоза Руслан/Попко Максим/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Цього року турнірна таблиця Суперліги зазнає істотних змін після кожного туру, що загострює і без того шалену інтригу. Тому до звітної зустрічі була прикута особлива увага: чи зможуть динамівці втримати лідерство у протистоянні з потужним «Вотрансом»? Розпочали господарі дуже вдало, вже на 2-й хвилині Микола Казьмірук перехопив м’яч на половині суперника, вискочив сам на сам з Василем Ярошиком та влучно пробив під поперечку. Та це був лише епізод. Загалом гра більшу частину першого тайму була рівна і «Select» перебував переважно в центральній частині майданчику. Та ближче до перерви «Вотранс» активізувався, захопив ініціативу, провів  кілька непоганих атак і на 12-й хвилині відігрався – Владислава Кристіна вивели на ударну позицію поблизу воріт «Динамо» і той не схибив.

 

Початок другого тайму був за господарями, їм вдалося відсунути гру від свого карного майданчика і створити кілька перспективних нагод для взяття воріт. Їх старання втілилися у гол на 18-й хвилині – Богдан Понагайба наважився на удар з-під захисника з далекої відстані і влучив точнісінько у «дев’ятку». «Вотранс» одразу активізувався і пішла відкрита гра на зустрічних курсах, гострі моменти виникали по черзі біля обох воріт, але і Максим Франчук, і Володимир Філяровський (що змінив Василя Ярошика у «рамці» гостей) діяли впевнено. На 26-й хвилині рахунок вдруге зрівнявся – Влад Кристін завершив швидку контратаку і оформив дубль. Нічия не влаштовувала жодну з команд, тому обидва суперники продовжували активно йти в атаку і за 1 хвилину до фінальної сирени «Вотрансу» вдалося таки вирвати перемогу – Михайло Байбула гарматним ударом після розіграшу ауту поцілив у дальній нижній кут. Спроба динамівців врятувати матч з п’ятим польовим гравцем успіху не мала.

 

Як не дивно, але навіть поступившись «Динамо» поки зберегло за собою першу сходинку у турнірній таблиці, але позаду тепер ціла група переслідувачів, що відстають лише на 1 пункт. «Вотранс» піднявся на 3-ю сходинку, а в разі перемоги у відкладеному матчі з «Любартом» має шанс очолити перегони.

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Кристін (Вотранс)