Гра


3: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0
0

Про гру:

У центральному матчі 7-го туру зійшлися АСК «Забороль» та СК «Вишків». Обидва колективи демонструють якісну гру і впевнено йдуть у топ-3. Ціна поєдинку була надто високою, тому суперники очікувано розпочали гру обережно, вичікуючи чи раптом не помилиться суперник. Втім, клас гравців обох команд практично виключав невимушені помилки, тому ближче до перерви номінальні господарі спробували взяти «Select» під свій контроль і навантажити захист вишківців на повну. Гості трималися цілком впевнено, Микола Пилипюк «потягнув» кілька дуже складних ударів, а контратаки «Вишкова» були доволі небезпечними.

 

Голи пішли вже по перерві. Розпочав Захар Возняк, який з кількох спроб добив таки м’яч у ворота Володимира Костюка. Та минула лише хвилина і Сергій Березюк відновив статус-кво без перешкод завершивши на дальній штанзі стрімку атаку «Забороля». Гра знову вирівнялася, але гості, яких не надто влаштовувала нічия час від часу залучали до атакувальних дій і голкіпера Миколу Пилипюка. Під час одного з таких підключень на 25-й хвилині Вадим Симонович перехопив м’яч і гарним «парашутом» закинув його у сітку вишківців. Поки суперник оговтувався заборольці провели ще одну швидку атаку, яку влучним ударом завершив Петро Кушнір. Гості випустили п’ятого польового гравця і в «Забороля» виникли серйозні проблеми. Володимир Костюк парирував кілька надскладних ударів і врешті решт Владислав Оліщук скоротив розрив у рахунку до мінімуму. На останніх секундах Володимир Костюк неймовірним чином зреагував на удар впритул від Юрія Лобанова і перевів м’яч у стійку, але господарі таки вистояли.

 

Отже, «Забороль» продовжує очолювати турнірну таблицю Другої ліги, а «Вишків» попри поразку залишає за собою 3-ю сходинку.

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Симонович (АСК Забороль)