Гра


1: 3

Удари по воротах:

8
:
4

Удари у рамку воріт:

3
:
4

Сейви:

2
:
1

Фоли:

9
:
0

Бродовський Руслан/Гоза Руслан/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У звітному матчі зустрілися команди, які ще зберігають шанси потрапити до топ-3 за підсумками регулярного чемпіонату, тому очікувалася цікава і безкомпромісна битва, як кажуть «за 6 очок». Господарі розпочали активно, часто змінюючи зіграні четвірки «Четвертні» та «Луцьктепла». Гості ж діяли доволі обережно, від захисту, втім виглядали доволі надійно і відвертих пожеж біля власних воріт не припускалися. Тому, не зважаючи на усю активність «тепловиків» роботи в голкіпера гостей Андрія Стефановського було не надто багато.

 

По перерві на фоні втоми гравці обох команд стали помилятися частіше і небезпечні моменти почали виникати поблизу обох воріт. Рахунок відкрили господарі – Сергій Мельничук ударом з середньої відстані завершив багатоходову комбінацію на 20-й хвилині. Маючи перевагу, гравці «Луцьктепла-Четвертні» прогнозовано відійшли назад і сконцентрувалися на втриманні потрібного рахунку. «West Side», змушений йти вперед, активізувався, хоча з подоланням насиченого захисту господарів були помітні проблеми, до того ж «червоно-жовті» за будь-якої нагоди контратакували і були навіть ближче до того, щоб збільшити свою перевагу, ніж пропустити. Та гостей кілька разів виручив Андрій Стефановський, а Сергієві Климюку на 24-й хвилині вдалося прихованим ударом з-під захисника зрівняти рахунок. На майданчику завирували пристрасті, які досягли свого апогею на 29-й хвилині, коли Михайло Бачинський потужним ударом зі штрафного під поперечку вивів «West Side» вперед. До того ж господарі залишилися в меншості через вилучення Романа Дудчика за друге попередження. Спроба «Луцьктепла-Четвертні» «урівняти» склади за рахунок заміни голкіпера на польового гравця успіху не мала і невдовзі Максим Синчук встановив остаточний рахунок зустрічі 3:1 на корись гостей.

 

Таким чином, «West Side» продовжує переслідувати групу лідерів і посідає 4-у сходинку турнірної таблиці, а «Луцьктепло-Четвертня» опускаються на 6-е місце.

 

Найкращий гравець матчу: Михайло Бачинський (West Side)