Гра


3: 2

Удари по воротах:

14
:
20

Удари у рамку воріт:

6
:
10

Сейви:

8
:
3

Фоли:

5
:
2

Журибіда Володимир/Хомич Олена/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Попко Максим/Гетьман Василь




Про гру:

 

Мало чим по напруженості та запеклості протистоянь цьогорічна "вишка" поступається Суперлізі. А коли у суботу в матчі з "бусмаркетівцями" зазнали першої поразки у сезоні "екологічні будівельники" з Олики, то й взагалі фініш першості у Вищій Лізі обіцяє бути ще цікавішим. Підзвітні команди на даному етапі незвично розташувались в середині турнірної таблиці, але за складом та самобутністю їх важко називати середняками "вишки", тому матч очікувався досить конкурентним, що й продемонстрували подальші події на паркеті.

 

І ось стрімкий старт, обопільні атаки, швидкий темп гри, високі швидкості: першими вистрелили млинівці: вже на 3-й хвилині їх трансферне придбання спрацювало «на відмінно». Нещодавній лідер атак поточного лідера "вишки" – «Вуд Еко Буду» – Тимофій Денисюк майстерно розібрався в непростій ситуації біля воріт "Акценту" і відкрив рахунок в матчі – 0:1! Потужно виглядав "Атлетік" на майданчику, впевнено контролював гру. Але як же вміють терпіти та вправно працювати на периметрі майданчика підопічні Олександра Антонюка! Вони ніби очікують на свій шанс і знають, що він обов'язково буде. Вже за кілька хвилин Владислав Кальчук, не роздумуючи, ударом з лету зрівняв рахунок – 1:1! До Сергія Запорожця тут не могло бути ніяких питань, так як під час удару молодого гравця відбувся ще й невеликий рикошет від захисника «атлетиків». А наприкінці першого тайму прудконогий Назар Серський обікрав в центрі ігрового майданчика захисника «зелених» та втік «на побачення» з вже згаданим Запорожцем та не залишив жодних шансів останньому – 2:1!

 

В другому таймі манера та малюнок зустрічі не змінилися, продовжувалися потужні атаки "Атлетіка", і на 21-й хвилині Денисюк після затяжної атаки ефектнии ударом під поперечку вдруге пробив Василя Фібіча, оформивши свій "дубль" в матчі та зрівнявши рахунок – 2:2! Здавалось, що млинівці все ж вирвуть перемогу в цій тяжкій битві, але за 5 хвилин до фінальної сирени Володимир Третяк знову вивів уперед "акцентівців" – 3:2! Цим взяттям воріт десятий номер господарів ніби підтвердив цілковиту легітимність за запізніле (з технічних моментів) отримання статуетки найкращому гравцю матчу ще за підсумками 2-го туру змагань! І як не намагались на фініші поєдинку Олександр Лисенко, Андрій Чабан та їх партнери зачепитись бодай за очко, зробити це їм не вдалося: десь бракувало фарту, десь елементарної влучності, але здебільшого на заваді була відчайдушна гра в захисті "акцентівців", які здобули чергову перемогу та впритул наблизились до лідерів першості.

 

Найкращий гравець матчу: Назар Серський (Akcent)