Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Гетьман Василь




Про гру:

 

Трохи затягнулись жіночі волейбольні баталії в залі Волинської ОДЮСШ, тому з невеликим запізненням розпочалась футзальна серія ігор недільної сесії. Першими на паркет вийшли представники Суперліги – команди-гості обласного центру  МФК "Хорів" та "ТТІ" з Нововолинська. Суперліга, як і футзальний сезон на Волині в цілому, зараз саме в "розпалі". Більшість команд перетнули екватор "регулярки". Титульні колективи наразі не є в лідируючій групі, але в цьогорічній першості вже так складається, що два-три переможні матчі – і будь-яка команда може сягнути на саму вершину турнірної таблиці з її дна. Це ще й тонкий натяк на незвичне останнє місце  в таблиці одного з флагманів волинського футзалу  ФК "Любарт", який при стовідсоткових здобутках в пропущених матчах має шанс очолити перегони "регулярки".

 

Звітна зустріч розпочалась без всякої розвідки: активно та у високому темпі суперники будували свою гру і вже наприкінці першої хвилини хорівчанину Святославу Петросюку вдалося знайти незахищену щілину в рамці Германа Улянюка – 1:0. Це завело команду з шахтарського міста, яка почала діяти ще більш зібрано, ще агресивніше в атаці, але досвідчені гравці в смугастій формі чітко тримали свою захисну лінію та гостро контратакували. Особливо запам'ятались два гострі атакувальні випади кожної з команд на 10-й хвилині матчу, коли впродовж якихось десяти секунд суперники почергово втратили чудові гольові шанси.

 

Більше забитих голів до перерви не було, а на 4-й хвилині другого тайму все той же Петросюк замкнув асист від Мирослава Ходака та збільшив перевагу аграріїв – 2:0. А далі закрутилась справжня драма: нововолинці навіть і не думали миритись з поразкою, а навпаки, зібрали волю в кулак і сконцентровано вели планомірні атакувальні розіграші, якими вміло "диригував" їх лідер Андрій Никитюк. Вже за дві хвилини Олег Сквіра зробив відставання мінімальним, а згодом нестандартне рішення ухвалив Максим Попов: змістившись до правої бровки він вирішив зненацька пробити здалеку з гострого кута і до цього виявився не готовим досвідчений кіпер «Хорова» Юрій Свинарчук – 2:2! А переможну крапку в цій битві поставив дуже хитрий і незручний чи то пас, чи удар від Никитюка, але це вже неважливо! Головне, що команда Нововолинська зуміла здійснити чудовий  "камбек", вирвала перемогу в важкому протистоянні з рахунком 2:3 і, зрівнявшись зі своїми суперниками за очками, покращила своє турнірне становище!

 

Найкращий гравець матчу: Максим Попов (ТТІ Нововолинськ)