Гра


3: 1

Удари по воротах:

21
:
13

Удари у рамку воріт:

8
:
6

Сейви:

5
:
5

Фоли:

4
:
6

Літвінчук Леонід/Котельчук Ігор/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Волинець Юрій




Про гру:

 

          Після розгромної перемоги СК «Вишків» над «Стиром» з Демидівки, господарі прагнули закріпити свою переможну серію і покращити своє турнірне становище у грі з аутсайдером Другої ліги. В свою чергу «Покров», знаючи міць суперника, був налаштований на боротьбу, щоб дати гідний бій супернику і спробувати відібрати у нього очки. Тому з перших хвилин команди почали грати без розвідки, на контратаках, демонструючи швидку гру. Обидва колективи прагнули забити швидкий гол, щоб домінувати на майданчику. Проте перші п’ять хвилин не несли загрози воротам, так як обом командам бракувало влучності. Поступово господарі перехоплювали ініціативу і більше володіли м’ячем. Таким чином у них з’явився шанс грати першим номером і гостріше контратакувати. І така тактика принесла їм успіх. В середині тайму, проявивши індивідуальну майстерність, Денис Омельчук вивів «Вишків» вперед – 1:0. Гості не стали в захист, а також почали активні дії. Потужно з-за меж карного перевіряв голкіпера господарів Юрій Лобанов, але рахунок не змінився. «Вишків» по ходу тайму чітко контролював хід гри і правильно діяв у захисті, не даючи супернику змінити рахунок. На останній хвилині гравці «Покрова» зробили спробу зрівняти рахунок, але сирена зафіксувала мінімальну перевагу господарів.

 

Другий тайм гравці «Вишкова» розпочали першим номером, щоб закріпити перевагу, а гості діяли в основному від оборони. Вже на перших хвилинах комбінація Возняк - Лобанов мала завершуватися голом, але останній не влучив у ворота. Та все ж через кілька хвилин, нова спланована атака господарів і на цей раз комбінація Возняк – Наконечний, завершилася взяттям воріт. А через дві хвилини дальній удар Андрія Лобанова прийшовся у стійку і після відскоку Віталій Родзинський направив третій м’яч в ворота Максима Охочого – 3:0. Після забитого голу вишківчани збавили оберти і через хвилину були покарані. Кирило Шпаковський скоротив рахунок – 3:1. Забитий гол наче розбудив гостей і вони стали ще більш «кусючими». Надійна гра їх голкіпера додала їм сил і надихнула їх на активні дії. Вони вже були лідерами гри, а господарі виглядали підсівшими. Проте вони обрали тактику дій від захисту, щоб втримати переможний рахунок і не втратити сил. Активність «Покрова»  на останніх секундах мало не увінчалася успіхом. Але спробу забити Шпаковському зіпсувала майстерність Віталія Остапчука.

 

Отож, перемога, хоч і не така розгромна, як у попередньому турі, в команди СК «Вишків», і вона – у трійці лідерів, а «Покров» і надалі замикає турнірну таблицю Другої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Денис Омельчук (СК Вишків)