Гра


0: 2

Удари по воротах:

12
:
13

Удари у рамку воріт:

9
:
6

Сейви:

4
:
8

Фоли:

3
:
4

Шульгач Андрій/Мищук Анатолій/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Волинець Юрій.




Про гру:

 

Середнячки Першої ліги розпочали боротьбу з перших секунд гри, адже кожна з команд прагнула до перемоги, щоб покращити своє турнірне становище. Начебто рівна швидкісна гра не віщувала нічого небезпечного, але чітка комбінація гостей в стінку  Жук – Крам зробила рахунок в грі відкритим – 0:1. Після голу й далі була відчутна перевага гостей, господарі ж діяли від оборони. За таким сценарієм пройшов майже весь тайм. Команди демонстрували відкриту швидкісну гру з численними небезпечними моментами. Близькими до взяття воріт були Пірожук і Залевський в «Олімпа» і Жук у «Авангарду». Але на заваді шкіряного вчергове ставали голкіпери, які цього дня проробили чимало роботи в «рамці». Остання хвилина могла стати переломною у грі. Спершу Юрій Франко з вигідної позиції не зміг переграти Абрамова, а вже через 30 секунд, Дмитро Дігалевич з близької відстані влучив у штангу. Ото ж за мінімальної переваги гостей команди обмінялися воротами.

 

З перших секунд другого тайму гості розпочали активніше, граючи першим номером. Розпочалася силова, нервова гра, адже перевага була мінімальною, і помилка могла дорого вартувати. Боротьба точилася за кожен м’яч, як у захисті, так і у нападі. Команди будь-що прагнули переломити хід гри. Розпочалися справжні «футзальні каруселі» у виконанні обох команд. І вкотре фортуна була на стороні гостей: Михайло Жук, отримавши асист від Антона Абрамова, збільшив рахунок – 0:2. Михайло Лобоцький втратив можливість скоротити рахунок. Кінцівка гри пройшла в атаках господарів, але їм бракувало влучності. Щоб врятувати гру, вони за дві хвилини до закінчення заграли в п’ять польових, щоб створити чисельну перевагу в нападі, але гості надійно побудували захист і довели гру до логічної перемоги.

 

Отже, успіх «Neris-Авангарду» дозволив йому покращити турнірне становище, а «Олімп» уп’яте цього сезону покидав майданчик без набраних очок.  

         

Найкращий гравець матчу: Михайло Жук (Neris-Авангард)