Гра


5: 3

Удари по воротах:

19
:
12

Удари у рамку воріт:

10
:
7

Сейви:

4
:
4

Фоли:

5
:
8

Мельник Олег/Мищук Анатолій/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Шостий тур чемпіонату Волині у П’ятій лізі відзначився центральним поєдинком чи не всієї регулярної першості, адже «шаблі схрестили» лідери змагань. «БусМаркет-2» минулого туру вперше втратив очки цього сезону, зігравши бойову нічию з «Фортуною» (4:4), і цей результат дозволив їх суперникам з «ТТІ-2» після переконливої перемоги над «Олам-Кесеф-2» (7:2) підібратися до опонентів на відстань одного залікового балу. Не дивно, що успіх у цьому матчі задавав вектор подальшій боротьбі за нагороди найвищого гатунку в дивізіоні.

 

Матч активно розпочали обидва колективи і якщо ряд ударів від номінальних господарів з Нововолинська так і не змінив рахунок на табло, то постріл Богдана Дмитрука з «БусМаркета-2», з яким не впорався голкіпер, став першим результативним у грі – 0:1. Підопічні Юрія Демуса намагалися перехопити ініціативу в матчі та відігратися, однак якщо з контролем м’яча та тиском щось виходило, то зі справжньою гостротою біля воріт опонентів усе складалося трохи гірше – навпаки, вилазки опонентів були більш небезпечними, і на 10-й хвилині постріл метрів з десяти від Богдана Цимбалова дозволив номінальним гостям подвоїти свою перевагу – 0:2. Утім, не минуло й хвилини, як простріл когось із «ТТІ-2» знайшов у карній зоні кращого голеадора «зелено-чорних» Дениса Пащука, який забив свій шостий гол у сезоні та зрівнявся за таким показником із колегами з «БусМаркета-2» Богданом Цимбаловим та Віталієм Барвановим – 1:2. З таким рахунком і завершився перший тайм, що обіцяло нам цікаве продовження конкурентного поєдинку.

 

Початок другого тайму став просто вибуховим та перетворився у бенефіс Дениса Пащука, який спочатку влучно пробив після розіграшу аута, прошивши воротаря через ближній кут, а потім прямим ударом зі штрафного майстерно вклав «кулястого» у нижній кут та вивів свою команду вперед – 3:2! Не минуло й хвилини, як Богдан Дмитрук зрівняв рахунок ударом з гострого кута, однак на це своїм забігом відповів невтомний Пащук, який вчетверте відзначився у цьому поєдинку – 4:3! Утім, подальшого продовження такої гольової феєрії не було: ні, команди не мали менше моментів, однак надійно тепер діяли воротарі обох колективів, не даючи рахунку змінитися аж до передостанньої хвилини зустрічі, коли Давид Лисиця ударом в незахищені ворота зняв питання про переможця дуелі – 5:3. Гравці «ТТІ-2» здобули гарну вольову перемогу та вийшли в одноосібні лідери П’ятої ліги чемпіонату Волині!

 

Найкращий гравець матчу: Денис Пащук (ТТІ-2 Нововолинськ)