Гра


2: 3

Удари по воротах:

37
:
22

Удари у рамку воріт:

20
:
12

Сейви:

5
:
12

Фоли:

3
:
2

Мельник Олег/Кірепко Анатолій/Силюк Григорій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

У звітній грі зустрічалися дві амбітні команди із претензіями на медалі Першої ліги, які, однак, дещо таки відстали від лідерської трійки. Зокрема, «Трейдерс» у минулому турі зазнали першої невдачі сезону та поступилися «Прип’яті» (3:5), а на один заліковий бал від них розташувалися «КроШу», які тиждень тому над «Фіміамом» здобули свій третій успіх у цьому чемпіонаті. Поразка у цій грі з великою вірогідністю залишала когось фактично без шансів на призове місце змагань, тож на глядачів чекало досить цікаве протистояння.

 

Уже на перших хвилинах команди обмінялися потужними моментами. Спочатку ворота «КроШу» після потужної «гармати» Дмитра Козачука врятувала поперечина рамки, а вже за хвилину майстерність демонстрував воротар «Трейдерс» Олександр Шпарук, який потягнув удар з близької відстані. На 5-й хвилині гри кіпера заводської команди Дмитра Роюка знову виручив каркас воріт, а у відповідь самовіддано кидатися під черговий забіг «біло-фіолетових» довелося його колезі Шпаруку. У середині тайму фактично віч-на-віч з воротарем вибігав Артем Пашківський, однак Дмитро Роюк свою команду врятував. У такій цікавій грі на зустрічних курсах було цікаво, хто ж завдасть першого влучного удару. І на 10-й хвилині гравці «КроШу» заробили право на штрафний прямісінько перед карною зоною, який Олександр Миронюк рикошетом від захисника перетворив у гол – 0:1. Наприкінці тайму «Трейдерс» влаштували справжній обстріл воріт суперників, однак самовіддана гра Дмитра Роюка ніяк не давала відзначитися комусь із «чорно-білих», а на останніх секундах перед перервою гравці «КроШу» ще й вибігли у контрвипад, який вдало завершив Вадим Словік – 0:2!

 

Такий перебіг подій явно не входив у плани номінальних господарів поєдинку. І хоча спочатку вони ледь не пропустили від Павла Баласа, який з вигідної позиції після прострілу партнера послав м’яч вище воріт, на 17-й хвилині таки забили самі: Сергій Стернійчук віддав чудову передачу п’ятою на Дмитра Оляницького, а той без проблем реалізував дуель зі своїм тезкою Роюком – 1:2! Гравці «КроШу» розуміли, що потрібно й самим сходити в атаку, і невдовзі після чудового прострілу та удару Арсена Сталінського ворота «Трейдерс» врятувала лише бокова стійка. А самі господарі на 22-й хвилині зуміли зрівняти рахунок, коли Євген Борзовець потужним ударом завершив другу хвилю атаки свого колективу – 2:2! За такої цікавої та гострої гри від обох команд на перший план виходила реалізація моментів. А її на 26-й хвилині гри продемонстрували гравці «КроШу», а саме Павло Балас, який точним ударом прошив голкіпера після швидкої атаки свого колективу – 2:3! Навіть отримавши перевагу, заводська команда вирішила не повторювати минулих помилок та проводити більше часу в атаці, а Олександр Миронюк завдавав небезпечного удару в дальній кут, який, однак, відбив воротар. Лише на останніх хвилинах «Трейдерс» зуміли «взяти в облогу» володіння суперників та завдати декількох небезпечних ударів, однак щоразу на висоті був Дмитро Роюк, а після удару іншого воротаря – Олександра Шпарука – «кулястий» пролетів над поперечиною! У відповідь міг знімати всі питання щодо переможця матчу Костянтин Вознюк, однак екс-гравець футбольного «Шахтаря» якимось дивом не заніс м’яч у рамку. У підсумку, «КроШу» таки зуміли втримати нелегку перемогу, яка стала для них четвертою в сезоні та дозволила обійти суперників з «Трейдерс» у таблиці Першої ліги, вийшовши на четверту сходинку після шостого туру змагань!

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Роюк (Kroshu Lutsk)