Гра


2: 1

Удари по воротах:

16
:
12

Удари у рамку воріт:

11
:
7

Сейви:

6
:
9

Фоли:

8
:
1

Силюк Григорій/Кірепко Анатолій/Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

У звітній грі зустрічалися команди, що ведуть відчайдушну боротьбу за потрапляння у плей-офф Третьої ліги. «Бережанка-Метеор» у попередньому турі здобула переконливу перемогу над «Грифоном» (5:2), за рахунок якої обійшла у таблиці якраз «Дежу», що у напруженій гольовій перестрілці поступилася «Локі» (5:6). Успіх у цьому поєдинку значно покращував шанси на потрапляння до чільної «вісімки» для кожного із колективів, тож матч обіцяв бути дуже цікавим.

 

Таким він у підсумку і вийшов: команди досить активно атакували, а першими відзначитися зуміли гравці «Дежі» – Андрій Карабін потужним ударом з-за меж карної зони не залишив шансів голкіперу – 0:1. «Бордові» відповіли одразу ж, однак їх два удари у відповідь, хоч і були небезпечними, але мети не досягли. У середині тайму гравцям з Колодежа вдавалося не допускати надто серйозних можливостей біля власних воріт. Натомість, Володимир Гура двічі турбував небезпечними ударами воротаря «Бережанки» Віталія Шинкарука, однак той з цими ударами впорався. За хвилину до завершення тайму номінальні гості знову мали чудовий шанс подвоїти рахунок: м’яч скакав прямісінько перед лінією воріт, однак «усім світом» і колективними зусиллями гравці «Метеора» таки не дозволили йому заскочити у рамку. На останній хвилині тайму «Бордові», спочатку двічі не забили дальніми пострілами, однак прямісінько «у роздягальню» вийшли атакувати в п’ять польових, і якраз воротар «Бережанки» Віталій Шинкарук відправив команди відпочивати з рівновагою на табло – 1:1.

 

На початку другого тайму номінальним господарям матчу вдалося й одразу ж вийти уперед в рахунку. У «Бережанки» пройшла чудова комбінація, в завершенні якої Петро Фандєєв елегантно п’ятою скинув під уже порожню рамку Андрію Федорчуку – 2:1! Надихнувшись такою «Бразилією», «Бордові» створили ще декілька нагод для взяття воріт, які, однак, реалізувати не змогли. Шанс для «Дежі» настав на 21-й хвилині матчу, коли Роман Генюк з «Бережанки» отримав від арбітра другу жовту картку та залишив команду в меншості. Утім, реалізувати цю кількісну більшість гості так і не зуміли – суперників двічі виручав голкіпер Віталій Шинкарук. Зрівнявшись у складах, ініціативу захопили уже гравці «Метеора», а Андрій Мединський та його партнери неодноразово змушували рятувати свою рамку Максима Міщука. У підсумку, попри всі зусилля футзалістів «Дежі», їх опоненти з «Бережанки» таки втримали мінімальну перемогу, яка стала для них третьою в сезоні та вивела їх у середину таблиці Третьої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Шинкарук (Бережанка-Метеор)