Гра


1: 2

Удари по воротах:

22
:
19

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

8
:
9

Фоли:

8
:
6

Попко Максим/ Кірепко Анатолій/Джафарова Олександра




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У звітному турі зустрічалися дві команди-відкриття цього чемпіонату Вищої ліги. Перед стартом сезону мало хто очікував, що ці колективи зможуть поборотися за місце у топ-3. Проте саме ця зустріч була центральною в турі і мала суттєвий вплив на розподіл медалей. Завдання «Вуд Еко Буду» суттєво ускладнювалося переходом кращого бомбардира команди і загалом Вищої ліги Тимофія Денисюка до млинівського «Атлетіка». Було помітно, що за його відсутності нападу номінальних господарів дещо не вистачає гостроти і креативності. Проте, хлопці з Олики явно намагалися на правах лідера грати «першим номером» і створили до перерви більш ніж достатньо гольових нагод, але на заваді стала блискуча гра голкіпера «БусМаркета» Владислава Савчука. Гості також явно не мали наміру відсиджуватися в захисті, активно контратакували та не давали розслабитися воротарю «Вуд Еко Буду» Андрію Гичці, який також провів фантастичний матч і у пропущених голах немає ні краплі його вини. Таким чином, хоча на майданчику точилася видовищна, відкрита гра, завдяки вправним діям голкіперів до перерви «Select» побував у сітці лише одного разу – Сергій Богданенко потужним ударом під дальню стійку завершив класну комбінацію «БусМаркету» – 0:1.

 

У другому таймі господарі відчайдушно намагалися відігратися, але на 19-й хвилині пропустили знову – Володимир Крупнік виборов м’яч у центрі майданчика, протягнув його до карної зони і мало не порвав сітку могутнім ударом у дальню «дев’ятку». Втім, минуло лише 2 хвилини і Максим Кіпруха несподіваним ударом у падінні та з доволі гострого кута поцілив точнісінько у дальню «шістку» і знову скоротив відставання «Вуд Еко Буду» в рахунку до мінімуму – 1:2. Та, як не намагалися господарі відігратися, «БусМаркет» захищався злагоджено і мав ще кілька хороших нагод збільшити свою перевагу.

 

Отож, колектив з Олики, хоча й поступається, але зберігає за собою першу сходинку у турнірній таблиці. «БусМаркет» виходить на 2-е місце і відстає від «Вуд Еко Буду» лише на 3 бали, а це означає, що ще одна поразка може коштувати команді Олега Шахраюка чемпіонства.

 

Найкращий гравець матчу: Володимир Крупнік (BusMarket Group)