Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Суперліга цього року відрізняється від інших сезонів феноменально рівним підбором колективів та просто захмарною інтригою. Кожен зіграний тур заново перетасовує всю турнірну таблицю, інколи найбільш несподіваним чином. Головне питання звітної зустрічі полягало в тому, чи зможуть досвідчені хорівці стримати моторних лучан. Розпочала «Надія» краще не вигадати: вже на 1-й хвилині гості скористалися з позиційної помилки гравців «Респекту», вивели Віталія Танського на порожні ворота і той без вагань спрямував «Select» до сітки. Та господарі не надто засмутилися і заходилися завзято атакувати ворота Андрія Янчука. І хорівцям стало непереливки: з небезпечною частотою ці швидкі атаки проходили і лише майстерність голкіпера «Надії» дозволяла гостям втримувати перевагу у рахунку. Втім, надто довго так тривати не могло і на 11-й хвилині Віктор Сущ відновив рівновагу потужним ударом у верхній кут після розіграшу кутового. Минула лише хвилина і господарям вдалося розвинути успіх – Михайло Зайчук вибіг сам на сам з голкіпером «Надії» та без зайвих роздумів вгатив м’яча під поперечку – 2:1! Хорівці могли відігратися ще до перерви, але Дмитро Ольшевський «потягнув» небезпечний удар з близької відстані від Сергія Шафранського.

 

По перерві гості спробували взяти гру під свій контроль, але швидким гравцям «Поважних» все ж періодично вдавалося тікати у небезпечні відриви. Один з них на 24-й хвилині завершився виходом сам на сам і влучним ударом від Богдана Зінгеля – 3:1. Хорівці змушені були йти ва-банк і випускати п’ятого польового гравця. Їм вдалося взяти в облогу карний майданчик «Респекту», проте завдати влучного пострілу ніяк не виходило, натомість Дмитро Ольшевський ударом від власних воріт вразив порожню «рамку» гостей. Та «Надія» не здавалася, продовжила грати у п’ять польових і врешті решт змогла підібрати ключі до воріт господарів, протягом двох хвилин відзначилися Сергій Шафранський та Ярослав Писько і розрив у рахунку скоротився до мінімуму. Проте, часу врятувати гру хорівцям катастрофічно не вистачало, до того ж на останніх секундах Богдан Зінгель ще раз вразив порожні ворота і встановив остаточний рахунок зустрічі 5:3 на користь «Респекту».

 

Таким чином, «Надія» опускається на третю сходинку турнірної таблиці, хоча має матч у запасі і у разі перемоги над «Любартом» може знову очолити перегони, а «Респект» робить стрибок вверх і наразі посідає 4-ту сходинку Суперліги.

 

Найкращий гравець матчу: Богдан Зінгель (FC Respect)