Гра


3: 2

Удари по воротах:

17
:
18

Удари у рамку воріт:

6
:
9

Сейви:

7
:
3

Фоли:

2
:
4

Хомич Анатолій/Літвінчук Леонід/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У попередньому турі гравці «Луцьктепла» втратили чудові шанси мати одноосібне друге місце в таблиці Другої ліги, допустивши неймовірний «камбек» «Хавеста» (3:3 з трьома голами на останній хвилині), а от їх суперники з «Вадруса» взагалі не хапають зірок у дивізіоні, набравши всього 4 очки у п’яти турах.

 

Утім, з перших хвилин важливого поєдинку представники взуттєвого бренду показали, що «тепловикам» у цій грі буде непросто. А вже в дебюті матчу Олександр Корнійчук після швидкого розіграшу штрафного у центрі поля відкрив рахунок в грі – 1:0. «Жовто-червоні» взяли м’яч під контроль та намагалися відігратися – і це вийшло у середині тайму, коли В’ячеслав Близнюк запалив на табло другу одиницю – 1:1. Утім, довго рівновага не протрималася: голкіпер «Луцьктепла» не зумів зафіксувати м’яч після удару, і Андрій Кальчик встиг добити «кулястого» у сітку воріт та знову вивести «Вадрус» уперед – 2:1. А за дві хвилини до завершення тайму точним ударом повз воротаря ще збільшив перевагу своєї команди Олександр Якимчук – 3:1! Тож на перерву номінальні господарі пішли з гарною переваагою в рахунку.

 

На початку другого тайму «тепловикам» вдалося один гол відіграти – простріл партнера по команді точно замкнув Віктор Мойсіюк – 3:2. Утім, після цього якогось реального шквалу моментів біля воріт «Вадруса» не було, а самі підопічні Олександра Лисенка не давали багато що зробити біля власних володінь, а за нагоди й самі відповідали своїми атаками. У підсумку, їм таки вдалося втримати переможний результат у нелегкому матчі та здобути другу звитягу в чемпіонаті Другої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Якимчук (Vadrus)