Гра


1: 6

Удари по воротах:

15
:
15

Удари у рамку воріт:

8
:
10

Сейви:

2
:
8

Фоли:

1
:
10

Шульгач Андрій/Хомич Анатолій/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

«Воротнів» лише в попередньому турі вперше оступився в чемпіонаті Четвертої ліги, програвши «Мильську» і одразу втративши лідерство у змаганнях, а от «Ветеран» оговтався від стартових невдач, і після трьох поразок на старті сезону здобув 4 очки у двох матчах, тож з оптимізмом дивився на цей поєдинок. До слова, ці команди зустрічалися між собою й у Кубку Мрії, і тоді гравці «Воротнова» святкували успіх (5:3), тож їх суперники воліли взяти реванш і за ту дуель.

 

І треба сказати, що у першому таймі «ветеранам» вдалося шокувати своїх суперників. Уже в дебюті матчу Ілля Януль та Роман Фальфушинський реалізували дві стрімкі атаки колективу зі Струмівки, а в середині першого тайму Януль додав до свого активу ще один забитий гол, реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем – 0:3! До такого розвитку подій фаворити матчу з лідерської групи були не готовими, тож і в подальшому їх атаки не мали такого ефекту гостроти, як у суперників, які воліли розвинути свій успіх, і ще декілька разів претендували на взяття воріт, однак м’яч якимось дивом не залітав до сітки воріт колективу з Підгайцівської громади…

 

У другому таймі суттєво нічого не змінилося. Гравці «Воротнова» намагалися йти вперед більшими силами та декілька разів потурбували голкіпера опонентів серйозними моментами, які, однак, не перетворювалися у забиті голи. Натомість, Ілля Януль ще двічі вразив ворота суперників, оформивши особисте «каре» та довівши рахунок вже до дуже розгромного – 0:5! Забити гол престижу гравцям «Воротнова» вдалося за 8 секунд до фінальної сирени, коли Максим Вертей реалізував пенальті, однак і після цього гості взяли тайм-аут та встигли провести результативну атаку, яку вдало завершив Віктор Ткачук – 1:6! Надзвичайно переконлива і несподівана перемога «Ветерана», яка, можливо, ставить хрест на медальних амбіціях «Воротнова» у Четвертій лізі.

 

Найкращий гравець матчу: Ілля Януль (Ветеран Струмівка)