Гра


3: 7

Удари по воротах:

19
:
22

Удари у рамку воріт:

13
:
14

Сейви:

5
:
6

Фоли:

6
:
6

Журибіда Володимир/Мельник Олег/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Програму шостого туру в Другій лізі відкривало протистояння лідерів таблиці. «Забороль» взагалі за п’ять турів не втратив жодного очка, а гравці «Духча» також не програли жодного поєдинку, щоправда, набрали при цьому дев’ять балів. Утім, у випадку перемоги над лідером, «біло-червоні» могли наблизитися до нього на відстань однієї перемоги, тож матч обіцяв цікаве та безкомпромісне протистояння гідних команд.

 

Свої претензії на успіх у цій грі гравці «Духча» почали доводити уже з дебюту поєдинку, а Максим Сабатюк вдало асистував Назару Личу – 0:1. Утім, майже одразу гравці «Забороля» могли відігратися, однак номінальних гостей врятував голкіпер, який перевів потужний постріл у поперечину своєї рамки. Далі гра призупинилася більш ніж на півгодини через повітряну тривогу, і з такого непередбачуваного «відпочинку» краще вийшли на майданчик знову-таки футзалісти з ФК «Духче», а Максим Сабатюк подвоїв перевагу команди – 0:2! А наприкінці першого тайму стався бенефіс Івана Бандури, який двічі відправляв м’яч у дальній кут воріт Віталія Романюка – 0:4! Лише безпосередньо перед перервою «Заборолю» вдалося «розмочити» рахунок зусиллями Андрій Старушкевича, однак відпочивати команди все ж пішли за суттєвої переваги номінальних гостей – 1:4.

 

На початку другого тайму гравцям «Забороля» вдалося ще наблизитися до суперників, а Андрій Старушкевич з близької відстані оформив «дубль» у матчі – 2:4. Гравці «Забороля» уже не раз цього сезону робили неймовірні «камбеки», тож і цього разу, відчувши «запах крові», понеслися уперед. І недарма: у середині другого тайму їх зусилля увінчалися забитим голом Олега Войтюка – 3:4! Близький рахунок обіцяв захоплюючу кінцівку поєдинку. І номінальні господарі пішли ва-банк, випустивши п’ятого польового – однак замість забитого голу припустилися помилки при розіграші та пропустили у порожні ворота від Максима Сабатюка – 3:5! А на останній хвилині восьмий номер ще двічі вразив ворота суперників, довівши свій доробок у матчі до фантастичних «4+2» та довершивши їх розгром – 3:7! «Забороль» таки зазнав першої поразки в сезоні та тепер змушений буде грати з оглядкою на суперників з ФК «Духче», які скоротили відстань від лідера до однієї перемоги.

 

Найкращий гравець матчу: Максим Сабатюк (Духче)