Гра


4: 4

Удари по воротах:

13
:
15

Удари у рамку воріт:

7
:
7

Сейви:

3
:
3

Фоли:

4
:
4

Бродовський Руслан/Журибіда Володимир/Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У Першій лізі програму шостого туру відкривав матч лідера та аутсайдера змагань: «Володимирівка» виграла усі п’ять поєдинків до цього, а «Камаз-Агро» – програв. Тож не дивно, що «Ветерани» підходили до гри у якості явного її фаворита.

 

Та усі передматчеві розклади відсунулися убік вже на третій хвилині гри, коли Роман Козак потужним ударом не залишив шансів голкіперу під час атаки своєї команди – 1:0. «Блакитно-білі» на правах фаворитів взяли м’яч під свій контроль, однак їх суперники з Острожця якраз і знаються на тому, що вміють подовгу захищатися та терпіти, вичікуючи на слушну нагоду для того, аби вколоти суперників своїми контрвипадами. І у середині першого тайму вони знову святкували – атаку за участю багаторічного лідера «Камазу-Агро» Олега Юрчука та Руслана Дорощука вдало завершив останній – 2:0! Левову частку часу, що залишався у першому таймі, гравці «Володимирівки» провели в постійних атаках, підключаючи п’ять польових, і це дало результат. Спочатку Андрій Главацький замкнув комбінацію «Ветеранів» прямісінько у ворота, а на останніх секундах тайму Сергій Чоп вразив рамку ударом з розвороту після пасу Петра Шелеста – 2:2!

 

У другому таймі ситуація на майданчику не змінилася: номінальні гості продовжували накочувати хвилі своїх атак на ворота суперників та майже весь ігровий час контролювати м’яч, однак це ніяк не приносило їм забитих голів чи навіть просто стовідсоткових моментів для взяття воріт. А от «Камаз-Агро» знову дотерпів до чергової вилазки, і на 25-й хвилині Олександр Лук’янюк знову вивів колектив з Острожця уперед – 3:2! Аби позбавити матч від несподіваного результату, «Ветерани» мали ще цілих п’ять хвилин. Утім, пішовши атакувати у п’ять польових, вони пропустили у порожні ворота від Романа Козака – 4:2. Час ішов, і лише в одній з атак «блакитно-білим» вдалося пробити суперників, коли Михайло Сомик елегантно прокинув «кулястого» повз голкіпера. А на останніх секундах зустрічі «Ветеранам» таки вдалося зрівняти рахунок зусиллями Сергія Чопа – 4:4! Утім, на те, щоб вирвати перемогу, часу в лідерів чемпіонату вже не вистачило, тож гравці «Камазу-Агро» закономірно здобули перший заліковий пункт цього сезону, створивши одну із найбільших сенсацій звітного туру чемпіонату Волині.

 

Найкращий гравець матчу: Роман Козак (Камаз-Агро)