Гра


2: 2

Удари по воротах:

12
:
8

Удари у рамку воріт:

10
:
3

Сейви:

1
:
8

Фоли:

2
:
4

Мельник Олег/Бродовський Руслан/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Відкривала програму суботи цікава гра конкурентів у боротьбі за медалі П’ятої ліги. Ветерани з Володимирівки набрали чудовий хід у чемпіонаті, вигравши дві останні гри із загальним рахунком 10:2, однак і «Князі» в останніх двох матчах взяли чотири залікові пункти. Перед звітним туром команди мали по 7 очок, тож успіх у цьому протистоянні теоретично виводив переможця на чисту третю сходинку змагань.

 

У самому дебюті поєдинку декількох неточних ударів по воротах завдали футзалісти «Володимирівки». Утім, «сім’ї Любарта» вдалося досить швидко вирівняти гру, а у середині першого тайму й відкрити рахунок: Олександр Талько з декількох метрів таки зумів проштовхнути м’яч у сітку, а воротар не врятував «Ветеранів» – 0:1. Попри всі намагання досвідчених «фіолетово-білих» у першому таймі до ще одного взяття воріт ближчими були їх опоненти, хоча голу до перерви так більше й не сталося.

 

У другому таймі несприятливий рахунок гри змусив «Ветеранів» таки діяти більш агресивно в атаці, аби спробувати врятувати поєдинок. І ближче до кінця матчу, на 23-й хвилині, гравці «Володимирівки» таки зуміли організувати гольову атаку, яку точним ударом у сітку завершив Ігор Монастирський. Утім, «Князі» були налаштовані таки виграти цей поєдинок, і якщо Вадим Пігула якимось дивом з метра-двох переправив «кулястого» вище воріт, то Олександр Талько спокійно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 1:2. Утім, втримати перемогу «Любарту» не вдалося: за 5 секунд до фінальної сирени його гравці сфолили у власному карному майданчику, а Леонід Чабан, реалізувавши пенальті, приніс команді бойову нічию – 2:2. Таким чином, обидві команди залишилися поряд у турнірній таблиці з великою вірогідністю пропустити вперед інших конкурентів.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Талько (Любарт Family)