Гра


1: 2

Удари по воротах:

11
:
10

Удари у рамку воріт:

11
:
16

Сейви:

1
:
0

Фоли:

3
:
5

Хомич Анатолій/Літвінчук Леонід/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Волинець Юрій




Про гру:

 

          У звітній грі устрічалися команди, які в цьому сезоні Першої ліги ще жодного разу не перемагали і перебували на нижніх рядках турнірної таблиці. Тому на перших хвилинах команди подовгу контролювали м’яч, пристосовуючись до стилю суперника, стараючись розіграти його до вірного. Темп гри  був невисоким. На початку тайму команди мали по декілька нагод, щоб відзначитися, але воротарі грали надійно. Та все ж більше моментів створили гості з «Топільного». На 6-й хвилині зустрічі за порушення правил у карному майданчику «Олімпа» суддя вказав на 6-метрову позначку. Андрій Сасовський чітко реалізував пенальті та вивів гостей вперед – 0:1. Окрилені успіхом, топільчани заграли активніше, пішли вперед і Олександр Коровіцький закинув «за комірець» Семенюка другий м’яч – 0:2. Гості й надалі грали першим номером і більше дошкуляли воротам «Олімпа». Кінцівка тайму пройшла за їх повної переваги.

 

          Після перерви знову першим номером продовжували грати гості, але вже на початку тайму допустилися помилки у захисті і швидкий контрвипад господарів увінчався успіхом, а Юрій Франко скоротив рахунок – 1:2. Гравці «Топільного» не знижували темп і більшу частину володіли ініціативою. Господарі грали в основному від оборони. Уже в заключні дві хвилини господарі отямилися і заграли в п’ять польових, щоб переломити хід гри за рахунок чисельної переваги. Але гості чітко організували оборону, а при нагоді робили контрвипади. У підсумку, зусилля обох команд не увінчалися успіхом і рахунок гри залишився незмінним.

 

          Отож, ФК «Топільно» святкує свою першу перемогу в цьогорічному регулярному чемпіонаті та по набраних очках на одну позицію в турнірці обходить «Олімп», який вчетверте покидає майданчик переможеним. 

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Сасовський (Топільно)