Гра


5: 3

Удари по воротах:

13
:
9

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

4
:
3

Фоли:

5
:
8

Про гру:

 

«Атлетік», який перебував на сьомій сходинці, випереджав своїх суперників на одне очко і за позитивного результату претендував на місце у трійці лідерів. Натомість продавці автозапчастин виглядали фаворитами у цій битві, адже вони перебували у трійці лідерів, а їх завданням було погіршити становище господарів і покращити своє.

 

Номінальні господарі розпочали гру першим номером і вже в дебюті створили ряд небезпек. Особливу гостроту вносили у гру удари Тимофія Денисюка та Романа Тарасюка. Лише надійна гра Владислава Савчука зберегла ворота гостей сухими. Оговтавшись від штурму, гості на початку гри перебудували тактику і досягли успіху. Спершу Іван Корчук реалізував штрафний удар, а через кілька секунд Олег Равський подвоїв перевагу «БусМаркета» – 0:2. Пропущені м’ячі стали холодним душем для гравців «Атлетіка», і вони пішли на штурм воріт суперників. Нагоду скоротити рахунок втратили Чабан, Цап, Лащук. Вкотре демонстрував свою майстерність Савчук. Та один у полі не воїн: напір господарів все таки увінчався успіхом. Протягом хвилини Тимофій Денисюк зробив «дубль» і зрівняв рахунок – 2:2. Інтрига в грі зросла, а з нею і швидкості. І в одній з контратак господарів, за 40 секунд до закінчення першого тайму, швидка комбінація братів Назара і Богдана Цапа, завершилася голом останнього у роздягальню – 3:2!

 

Ведучи в рахунку, господарі не стали грати другий тайм на утримання рахунку, а більше володіли м’ячем і грали першим номером. Тиск їх атак з кожною хвилиною наростав, і як результат, Олександр Сєргєєв, зіграв першим після відскоку м’яча від голкіпера при пробитті штрафного і четвертий м’яч затріпотів у воротах «продавців» – 4:2. Гості не здавалися, а навпаки, нарощували темп. Завдяки цьому вони провели ряд небезпечних контратак. А за три хвилини до закінчення гри перейшли на гру в п’ять полових, щоб досягти територіальної переваги. І гості були близькими до взяття воріт, але допустилися помилки і Роман Тарасюк забив п’ятого в їхню рамку. Гравці «БусМаркета» продовжували грати в п’ятьма польовими, і за хвилину до закінчення гри лише відіграли один м’яч. Автором голу став Іван Корчук – 5:3. Подальший штурм гостей не увінчався успіхом і «Атлетік» здобув «валідольну» перемогу. А «BusMarket», незважаючи на другу поразку, закріпився на третій позиції.

 

Найкращий гравець матчу: Тимофій Денисюк (Атлетік Млинів)